Yuppy 4 Martie 2015 15:16
Dennis Prager de la Prager University explica de ce barbatii care sunt intr-o relatie se uita dupa alte femei.

Publicatia The Daily Mail a realizat in urma cu ceva vreme o lista cu probleme pe care un cuplu le-ar putea intampina in timpul unei vacante. In topul listei era faptul ca barbatul se va uita dupa alte femei pe plaja.

Dennis Prager de la Prager University explica de ce barbatii care sunt intr-o relatie se uita dupa alte femei si de ce acest lucru nu inseamna neaparat ca sunt mai putin atrasi de iubitele lor.

Potrivit lui Prager, barbatii sunt atrasi de stimuli vizuali si pana si celui mai fidel barbat ii va fi greu sa se abtina sa nu se uite dupa o femeie frumoasa. Dar, spune Prager, asta nu inseamna ca nu mai este interesat de iubita sau sotia sa sau ca ramane cu gandul la femeia respectiva pentru prea multi timp. De fapt, barbatii uita foarte repede cum arata femeia pe care au admirat-o cu cateva ore sau minute in urma.

Urmariti intreaga explicatie in clipul de mai sus.

Sunteti de acord cu teoria lui Prager?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.