Doamna pe strada, gospodina buna si ca o usuratica in pat?


Cum trebuie sa fie o femeie?

"Orice barbat isi doreste sa aiba in pat o femeie care sa-i satisfaca toate placerile. Daca aceasta femeie poate fi si o doamna in restul timpului, e cu atat mai bine. Parerea mea este ca sunt multe femei de acest gen. Aceste doua tipuri de femeie pot coexista intr-una singura. Dar uitati un lucru...dragostea trece prin stomac... asa ca... daca acea femeie este si o gospodina buna poti spune ca ai pus mana pe femeia ideala."

"Ca femeie trebuie sa stii sa "intretii" o relatie, sa vii cu ceva nou mereu, sa nu lasi monotonia sa se instaleze..Barbatul se plictiseste imediat de aceeasi "ciorba"..e important ca femeie sa stii sa te faci dorita si sa-ti faci partenerul fericit ca sa primesti ceea ce-ti doresti ca femeie.."

Iata un schimb de replici interesant de pe forumul lumeaemica, in topicul acesta. Pentru ca subiectul merita atacat si de catre barbatii care numai ei stiu cum trebuie sa fie o femeie pentru a fi pe deplin multumiti, ne-am gandit ca n-ar fi rau sa luati parte la aceasta discutie aprinsa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.