Acolo unde descoperi cat de mica este lumea, a pornit o discutie interesanta: De ce iubim femeile? V-ati intrebat ce anume ne atrage la o femeie, ce ne facem sa o apreciem, sa o alintam, sa o admiram si sa o iubim?

Acolo unde descoperi cat de mica este lumea, a pornit o discutie interesanta: De ce iubim femeile? V-ati intrebat ce anume ne atrage la o femeie, ce ne facem sa o apreciem, sa o alintam, sa o admiram si sa o iubim?

Iata un raspuns cat se poate de interesant, venit din partea unui utilizator care a initiat intreaga discutie:

"Pentru ca fac toate treburile sacaitoare si marunte din casa fara sa se laude cu asta si fara sa ceara recunostinta. Pentru ca poarta tot soiul de zdranganele pe care si le asorteaza la imbracaminte dupa reguli complicate si de neinteles. Pentru ca isi deseneaza si isi picteaza fetele cu atentia concentrata a unui artist inspirat. Pentru ca au obsesia pentru subtirime-a lui Giacometti. Pentru ca se trag din fetite. Pentru ca joaca sah, whist sau ping-pong fara sa le intereseze cine castiga. Pentru ca au un fel de-a rezolva probleme care te scoate din minti. Pentru ca iti spun "te iubesc" exact atunci cand te iubesc mai putin, ca un fel de compensatie. Pentru ca au din cand in cand mici suferinte precum o durere reumatica, o constipatie, o batatura, si atunci iti dai seama deodata ca femeile sunt oameni..oameni ca si tine.."

Iata si un raspuns inteligent:

Sint o gramada de motive:
- ele ne dau viata, prin miracolul numit nastere;
- ne fac sa ne indragostim la prima vedere;
- pot face sa ne pierdem mintile;
- femeile reprezinta un fenomen atita de complex, incit nici un psiholog nu poate descrie vreodata comportamentul unei femei, cit si motivatiile ei amoroase sau de alta natura, deoarece ele sint in stare de orice, uneori, pentru a-si atinge scopul, chiar daca motivatiile lor sint puerile, stiu foarte bine sa se comporte ca orice mari actrite, putind astfel sa induca in eroare orice barbat (normal ca depinde si de barbat);
- uneori ne fac pe noi, barbatii, sa le urim atit de tare, incit trecem la extrema cealalta, adica la iubire;
- ne dau un motiv in plus sa traim mai mult, si sa ne mentinem mai mult tineretea;
- pentru ca reprezinta tot ce exista mai frumos pe lumea asta;
- fara ele, noi, barbatii, nu am fi decit niste simpli roboti;
- pentru risul si zimbetul lor copilaresc;
- pentru farmecul lor inegalabil;
- si pentru n motive, pe care le cunoaste orice barbat
Si, in fine, le iubim pentru simplul fapt ca EXISTA!

Citeste si:
Manifestările profunde ale iubirii: 20 de gesturi ale unui bărbat...
Manifestările profunde ale...

Te invitam si pe tine sa iei parte la aceasta discutie pe forumul lumeaemica!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.