Cum ar fi sa te desparti de cea cu care vrei sa te casatoresti, chiar in ziua nuntii voastre?

Ziua nuntii este fara indoiala importanta pentru fiecare dintre noi, mai ales atunci cand este desavarsita de momente speciale, mai mult sau mai putin placute.

Pentru ca in aceasta zi mirii sunt in centrul atentiei, exista sanse sa se simta coplesiti, sa se comporte nenatural si sa gafeze in cele mai ridicole moduri cu putinta. Sau, de ce nu, sa isi dea arama pe fata si sa recurga la gesturi neasteptate, speriati fiind de ideea ca vor ramane "legati" unul de celalalt 'pana cand moartea ii va desparti'. Cum ar fi, deci, sa "divortezi" de cea cu care vrei sa te casatoresti, chiar in ziua nuntii voastre?

Iata ce NU trebuie sa faci la nunta, daca vrei sa o scoti la capat cu bine:

Nu intarzia la altar! Oricat de emotionat, speriat, obosit, ranit ai fi, evita sa apari la propria nunta pe ultima suta de metri, ca si cand abia ti-ai adus aminte ca te insori. Pe masura ce se aduna minutele pe care te incapatanezi sa ti le acorzi inainte de a face 'pasul', scad pe rand rabdarea invitatilor, dorinta ei de a-ti deveni sotie, increderea socrilor...

Nu bea ca porcu'! Bea ca orice altceva, dar nu ca porcu', daca vrei sa eviti o serie de scene precum cele de mai jos.

Iar expresia "vorba dulce, mult aduce", nu-i totuna cu "vinul dulce, sex aduce"!

Nu flirta cu alte femei. E normal ca in ziua nuntii sa te apuce cheful de facut bilanturi in materie de cuceriri amoroase si sa te apuce groaza la gandul ca statutul de barbat insurat reprezinta garantia ca nu vei mai avea parte de altceva decat de ceea ce ti-e scris si stampilat la Starea Civila. Dar nu dispera! Treci printr-o faza normala pentru un barbat pus in situatia de a renunta la burlacie. Aminteste-ti totusi la timp ca orice tentativa de a inlocui sexualmente, eroticalmente, flirtalmente ce ti-e dat in ziua nuntii, se numeste infidelitate si iti va pata imaginea iremediabil!

Nu toasta, daca nu ai un speech coerent si de bun simt. Nu trebuie sa-ti pregatesti discursul dinainte pentru a respecta aceste doua conditii, ci trebuie in primul rand sa nu te afli in stare de ebrietate cand il rostesti. De exemplu, la nunta unui amic, cavalerul lui de onoare a tinut sa se exprime in asentimentul mirilor fericiti si a spus: "In sfarsit, X a gasit pe cineva cu suficient de putin respect de sine incat sa se marite cu el!"

Citeste si:
Tavi Clonda, declarații după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că...
Tavi Clonda, declarații după...

Nu-ti invita fosta iubita la nunta. Sunt sanse sa se nasca rivalitati intre ea si mireasa. In plus, tine de gentilete sa nu ii dai peste nas facand-o partasa la un eveniment la care, din punctul ei de vedere, s-ar fi putut afla in locul actualei tale partenere.

Nu-ti folosi limba pentru a o saruta in fata altarului. Nimeni nu se asteapta sa va vada in ipostaze erotice imediat ce rostiti juramintele si va sarutati, asa ca nu dati motive invitatilor sa va traga in poza si sa va puna pe net sub tag-ul 'senzational'. La nunta trebuie sa fii decent din toate punctele de vedere. Mireasa oricum iti apartine din momentul in care o accepti in mod oficial, nu-i asa?

Nu lesina, nu plange, nu ezita!. 'Si baietii plang cateodata', ba chiar lesina, daca se supara foarte tare. Mai ales in ziua nuntii...

In rest, nu uita sa spui "DA"!

Si pentru ca ziua nuntii poate fi uneori nefericita si plina de peripetii in aceeasi masura in care poate fi fericita, iti prezentam un clip cu cele mai penibile patanii matrimoniale:

Citeste si:
Fii o mireasă neconvențională cu o rochie spectaculoasă !
Fii o mireasă neconvențională...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.