Pe loc, fii gata, iubeste-ma!

Cum sa mai stau linistit cand stau ce stau si dintr-o data o inimioara ma pocneste direct in moalele capului?! Ea, fericita ca a venit Valentine's Day, a gasit de cuviinta sa ma sorcoveasca cu o inima gonflabila, de care s-a lovit intamplator acum cateva zile in timp ce era la shopping... din dragoste.

Ne-am privit lung cateva secunde si ne-am revenit. Eram tot noi, nici mai mult, nici mai putin indragostiti decat pe 13 februarie. Si atunci, de ce as obosi facand "j" de mii de pregatiri pentru 14 februarie, cand in final ajung eventual sa ma prabusesc extenuat pe pat, in loc sa ma holbez la noul ei sutien sau sa aplaud programul de strip-tease pe care s-a chinuit de la inceputul anului sa-l puna cap la cap pentru mine?

Se mai simte cineva blazat cand aude de Valentine's Day? Eu mi-am propus ca azi sa fiu bolnav. Am obosit sa tot vad inimioare rosii in fiecare magazin in care intru, sa ma trezesc in mijlocul unor cozi interminabile, ca si cum as fi un animal care asteapta sa soarba un strop de apa pe timp de seceta si sa ma las tras de maneca de comerciantii care incearca sa scoata aur din pietre seci.

Intereseaza pe cineva ca eu n-am chef sa-mi lipesc o grimasa tampa pe fata care sa ma tina toata ziua? Ii pasa cuiva ca nu mi-a placut niciodata sa ma plimb cu barca si sa ma hlizesc la turturele? Nu! Azi trebuie sa fim fericiti in numele iubirii... si daca trebuie, trebuie... si daca nu suntem, inseamna ca nu meritam nimic!

Aceasta pseudosarbatoare ma scoate din sarite si abia astept sa se faca 15 februarie, pentru a ma simti liber sa fiu indispus, sa ma doara capul, sa zambesc rar si sa nu fac mai multe complimente decat as face in mod normal.

Desi nu sunt singurul caruia ii vine sa strige de nebun pe strada F... LOVE!!!, putini dintre noi ar avea curaj sa refuze in mod real toate demersurile indragostelii care, chipurile, ii cuprinde subit pe 14 februarie: scoate-o in oras, trimite-i sms la fiecare 15 minute, cumpara-i diverse, behaie de fericire cand primesti aceleasi diverse, spune-i ca o iubesti si fii credibil etc. Si toate acestea facute default intr-o singura zi... De parca stiam eu la 5 ani ca daca imi doresc sa fiu Superman, ar trebui sa am grija, ca cineva acolo ar putea sa ma asculte...

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.