Uita de cadourile banale! De Valentine's Day ai ocazia sa iti surprinzi partenera cu cele mai cool gadget-uri de dama.

De Valentine's Day ai ocazia sa iti surprinzi partenera cu cele mai cool gadget-uri de dama. Uita de lumanari parfumate, perne in forma de inima sau cutii cu bomboane si ofera-i un cadou special, care sa fie modern, util, durabil si pe placul ei. Iata cateva sugestii din partea noastra:

1. Casio Exilim Card EX-S770

Oricarei femei i-ar placea sa imortalizeze momentele speciale din viata ei, cu atat mai mult de Valentine's Day, cand se simte iubita si mai frumoasa ca niciodata. Aparatul foto ultra-slim in varianta ROUGE de la Casio este un must-have pentru ca acest lucru sa se intample rapid si sigur. Indeajuns de subtire pentru a incapea intr-o poseta cu dimensiuni reduse, Exilim EX-S770 este echipat cu un ecran LCD de 2.8 inci si rezolutie de 7.2 mpx. Functia anti-shake asigura claritatea imaginilor, pe care tu si partenera ta le veti pastra drept cele mai frumoase amintiri.

2. Blingmobilul

Iata un cadou impersonal si nepotrivit pentru Valentine's Day: telefonul mobil. Cum aparatele moderne de acest tip sunt echipate cu cele mai sofisticate functii si design, achizitionarea lor a devenit de ceva vreme o decizie personala. Cu toate acestea, daca ai ocazia sa confisti partenerei tale telefonul mobil pentru cateva zile, ai putea sa il trimiti companiei NYC Peach. Ei sunt cei carora Paris Hilton le-a incredintat mobilul personal, pentru a-l transforma intr-o "jucarie" imbracata in cristale. Contra sumei de 400 $, NYC Peach iti poate oferi in schimb bijuterii high-tech, incepand de la telefoane, pana la PDA-uri, iPod-uri si curele.

3. Sexy gadget

Ce-ai spune daca i-ai oferi in dar o jucarie din cauciuc cu baterie? Probabil ca ti-ar arunca o privire bizara si s-ar intreba de unde vii... Asta pana cand va afla ca acest cadou nu este deloc unul oarecare. Cele mai populare jucarii sexy, vibratoarele, au evoluat rapid de-a lungul vremii, fiind disponibile in diverse forme, marimi, texturi si culori. Daca vibratorul-rata nu este pe placul ei, ii poti oferi o perna cu alarma sau multe alte jucarii inedite, pe care sa le folositi si impreuna.

Citeste si:
Președintele Iohannis încurajează o prezență cât mai activă în...
Președintele Iohannis...

4. Zune Special Edition sau Apple Pink?

Pentru Valentine's Day Microsoft si Apple s-au intrecut in a scoate pe piata variante proprii de mp3-uri, unul mai atractiv ca altul, cel putin din punct de vedere al design-ului. iPod Nano Pink, varianta feminina a celebrului player, este disponibil in verisune de 8 GB contra sumei de 199 $, iar Red Zune are 80 GB, o gravura gratis pe spate, 20 de variante de design disponibile, totul la pretul de 249 $.

5. Seiko Women's Diamond Accented Coutura Watch

Se spune ca fericirea nu tine cont de timp. Dar daca timpul inseamna bani, vom fi cu siguranta cu ochii in patru, cand purtam un ceas de lux. Ceasul de dama Seiko ascunde in design-ul sau aparent simplu 20 de diamante pure. Rezistenta la apa, bijuteria este prevazuta cu bratara metalica si cadran roz cat se poate de elegant si feminin. De cate ori il va privi (si il va privi des), isi va aminti de tine!

Citeste si:
Cum să alegi ceasul potrivit pentru tine
Cum să alegi ceasul potrivit...

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.