Momentul adevarului: ce nu ar spune femeile si barbatii niciodata despre ei insisi?

Sunt momente in viata cand un barbat simte ca ar fi mai util sa ascunda partenerei de cuplu partea "intunecata" a personalitatii lui. Care femeie ar fi cu adevarat satisfacuta de raspunsul afirmativ al partenerului ei la intrebarea: "M-ai insela?" Desi ar fi de apreciat franchetea in acest caz, este putin probabil sa nu apara divergente. Iata 5 secrete ale barbatilor pe care femeile le stiu deja, dar nu le-ar placea sa le auda:

1. A doua cea mai celebra intreabare din lume dupa "Ce avem la cina?" este "Te uitai la alta femeie?" Raspunsul barbatilor este: "Da!" Ne uitam dupa multe femei care ni se par atractive si ne intrebam cum s-ar comporta in pat. Daca ai certitudinea ca partenerul tau nu se uita in dreapta si in stanga, este pentru ca stie cum sa o faca, astfel incat sa nu te simti ofensata. Barbatii au fantezii sexuale de "n" ori pe zi, mai cu seama cand vad femei atractive si, desi se gandesc la posibilitatea de a face sex cu ele, in realitate nu si-ar insela partenera cu care au o relatie stabila. Insa totul este relativ si nu toti barbatii gandesc sau reactioneaza la fel. Chiar daca observa alte femei si creeaza in minte diverse scenarii erotice, o fac de multe ori pentru propria destindere, ceea ce nu ameninta in niciun fel stabilitatea cuplului.

2. Da, meciurile de fotbal pe care nu am vrea sa le ratam reprezinta si un refugiu contra discutiilor interminabile cu voi. Multi barbati nu inteleg de ce femeile au o problema cu faptul ca ei sunt dispusi sa le ignore total cand vine vorba de fotbal. Barbatii nu considera ca vor prea mult de la viata, asa ca cele trei lucruri care ii satisfac cu adevarat: berea, fotbalul si femeile, nu ar trebui sacrificate una in detrimentul celeilalte din motive neimportante.

3. Adevarul este ca va iubim si ne simtim bine cand va invitam sa va petreceti viata alaturi de noi in fata prietenilor, a familiei si a unor fotografi bine platiti. Dar suntem inspaimantati de ideea de casatorie, chiar si dupa ce va punem inelul pe deget. Nu ne trece prin cap decat faptul ca nu ne pricem la alintat copii si ca pe masura ce se vor inmulti responsabilitatile si facturile, vom fi neglijati pe plan sexual. De aici gandul ca odata ce am spus "DA" in fata altarului am pierdut toate femeile frumoase care s-ar fi aratat interesate de noi la un moment dat.

Citeste si:
Femeile, cu si fara imbunatatiri
Femeile, cu si fara imbunatatiri

4. Faptul ca va zbateti cot la cot cu noi sa aveti un job satisfacator din punct de vedere financiar ne complexeaza uneori. Dincolo de toate, unul dintre cele mai importante roluri ale unui barbat este sa castige bine, pentru a asigura familiei sale un trai decent si chiar mai mult. Prin asta nu insinuam ca rolul femeii este strict sa gateasca, sa creasca copii si sa mearga la shopping, insa ne-ar placea sa purtati mai rar costumul sefei...

5. Vrei sa stii cum poti tortura psihic un barbat? Cum il poti face sa se teama pentru viata lui? Cere-i cheile de la masina! Suntem terifiati la gandul ca ne aflam in autoturismul pe care il controleaza o femeie. In fond, ce abilitati poate avea cineva care conduce si apoi primul lucru pe care il face este sa lase masina in drum cand cedeaza motorul? Multi barbati insa se resemneaza la gandul ca pot muri in orice clipa din momentul in care au urcat in masina al carei volan este tinut de partenera lor.

Citeste si:
De ce mimeaza?
De ce mimeaza?

Replica feminina: Daca in unele privinte barbatii si femeile comunica excelent, pentru ca au principii asemanatoare, in cuplu lucrurile nu stau neaparat asa. Desi se iubesc, ei si ele sunt de multe ori precum soarele si luna. Iata 5 dintre secretele femeilor:

1. Toate cumparaturile pentru ea costa mai mult decat iti spune tie. Se stie ca slalomul pe care il fac femeile printre magazine are efect terapeutic: starea lor se imbunatateste pe masura ce reusesc sa cumpere obiectele dorite. Cand vin acasa cu mai multe sacose decat pare ca pot cara, iti pui intrebari si esti curios sa afli ce daune financiare va trebui sa acoperi. Desi ea iti spune ca a facut cumparaturi de la second-hand sau de la reduceri, nu peste mult timp te solicita sa faci plinul cardului.

2. Credeai ca doar tu ai ganduri necurate? De fapt ea se gandeste la sex (cu tine!...?) toata ziua, doar ca seara, cand tu ajungi acasa de la serviciu, este atat de epuizata, incat nu se mai simte in stare sa dea curs fanteziilor ei. Daca ai reusi sa o prinzi in pauza de pranz...

Citeste si:
Au! Ma doare!
Au! Ma doare!

3. Desi sunt moderne si emancipate, femeile isi doresc ca tu sa fii stapan pe majoritatea situatiilor. Desi ea isi doreste un tip sensibil si intelegator, in aceeasi masura asteapta sa o protejezi, sa fii puternic si sa ai totul sub control, fie ca este vorba de a prelua fraiele in pat, de a repara masina sau de a lua un paianjen de pe perete.

4. Fostii ei parteneri nu au fost atat de nepriceputi in pat cat iti lasa ea impresia. Cu cat a avut mai multi parteneri, o femeie va fi mai tentata sa le subevalueze performantele sexuale in comparatie cu ale tale, chiar daca probabil adevarul este altul. E posibil ca fostul sa-i fi oferit orgasmuri care i-au taiat rasuflarea, dar ea nu va face niciodata greseala sa iti spuna asta, pentru ca tu esti cel pe care il doreste, pe care il admira, pe care il flateaza...

5. Femeilor le place sa se simta dorite si apreciate, asa ca vor profita de unele ocazii pentru a te face gelos. Insa, desi o femeie se viseaza adesea la bratul unui barbat celebru, frumos, fiedel, intelegator, cu venituri consistente, nu ar renunta la partenerul de care se indragosteste, chiar daca nu intruneste toate calitatile mentionate. Stabilitatea afectiva este, ce-i drept, una dintre marile calitati feminine...

Citeste si:
Topul fanteziilor ei sexuale
Topul fanteziilor ei sexuale

Articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.