O data, de doua ori, de cinci ori? Pe ora, pe zi, pe saptamana?

O data, de doua ori, de cinci ori? Pe ora, pe zi, pe saptamana?

Incompatibilitatea legata de frecventa partidelor de sex pe care si le doreste fiecare intr-o anumita perioada, poate deveni un motiv serios de disputa. Ce faci cand tu vrei sex de 5 ori pe zi, iar ea de 5 ori pe luna sau invers?

Primele tale reactii ar putea fi sa te enervezi, sa te simti nedreptatit, sa crezi ca ceva e in neregula in relatia voastra etc. si sa pornesti defensiva spre ea. Acum nu iti inchipui ca vorbim de tragedii conjugale, ci pur si simplu de starea de disconfort pe care o provoaca inechitatea in ceea ce priveste frecventa momentelor intime.

Ce poti face?

1. Fii realist. Daca nu esti la inceputul relatiei, cand sar scantei din toate partile, ai putea fi mai indulgent in contextul in care partenera ta acuza 'simptomele' lipsei chefului... Acest lucru se poate intampla din 'n' motive. Acorda-i timp si nu face presiuni, mai cu seama daca, de exemplu, amandoi aveti un job care va solicita destul de mult timp. E posibil ca la sfarsitul unei zile pline la serviciu, ea sa reactioneze in doua moduri: vrea sa faceti sex, pentru ca astfel isi poate detensiona organismul; nu vrea sa auda de sex, pentru ca nu se simte in stare nici sa se hraneasca singura.

2. Inainte de a accepta refuzul ei, ai putea sa pui intreabarea enervanta 'de ce' si sa speri ca nu-si va da ochii peste cap pentru ca i-ai cerut sa faca un efort in plus, de a pune cap la cap cateva argumente valide. Daca intr-adevar le are, nu ar trebui sa faca mare caz din faptul ca esti curios sa le afli. Pana la urma, vrei doar sa te asiguri ca daca tot o doare capul, o doare pe bune!

3. Nu incerca sa arunci vina pe ea sau sa ii induci stari de disconfort prin tonul pe care il adopti in cazul in care refuza sa faceti sex. Comunicati si incearca-ti norocul altfel: stai langa ea, vorbeste-i, intreab-o cum a fost ziua, cere-i sa-ti faca masaj si intoarce-i gestul... Poate fi obositor pentru tine, dar este mai bine asa decat sa va certati.

4. Daca atitudinea ei devine un obicei, asigura-te ca nu are probleme de sanatate despre care se teme sa-ti vorbeasca. Nu neglija gesturile ei si incearca sa citesti printre randuri. In cazul in care exista probleme de functionare a organismului, treceti impreuna peste ele prin tratament avizat.

Citeste si:
Cum poti avea femeia visurilor langa tine
Cum poti avea femeia...

5. Daca stii ca este influentabila, nu incerca sa o convingi sa faca lucruri pe care initial le refuza. Chiar daca accepta sa-ti faca pe plac, e posibil ca experienta sa fie neplacuta pentru ea. In cel mai rau caz, e posibil sa faca ceea ce tu cu siguranta nu vrei: sa mimeze orgasmul. In consecinta, gaseste cea mai buna cale pentru a-ti exprima punctul de vedere.

Articol de Sway

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. 5 lucruri pe care nu indrazneste sa ti le spuna
2. Sexul face si desface!
3. Cat de mult te gandesti la sex?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.