Partenerei tale i-ar placea sa te vada in multe ipostaze pe care tu le gasesti inutile...

Partenerei tale i-ar placea sa te vada in multe ipostaze pe care tu le gasesti inutile, cum ar fi, de pilda, sa o insotesti mereu la cumparaturi, sa iti faci lunar programare la medic pentru controale de rutina, sa ii ceri indicatii cand ai incertitudini, sa nu repari nimic inainte de a citi instructiunile si lista poate continua la nesfarsit...

De ce nu vei putea niciodata sa fii ca ea si sa respecti o sumedenie de reguli puerile? Probabil pentru ca daca ai fi fost gay, ar fi stiut... Iata cinci lucruri pe care, din punctul ei de vedere, ar trebui sa le faci, dar nu le faci:

1. Sa uiti ca exista sani mari si funduri bombate si sa nu te holbezi la ele pe strada, prin reviste si filme deocheate.

Cum ar fi posibil sa se intample asa ceva, cand de fapt nici ei nu ii sunt indiferente formele masculine 'cizelate' la sala, chiar daca nu iti apartin, sau wallpaperele cu cine stie ce Don Juan de la Hollywood? Pana la urma ce este atat de rau in a 'studia' si 'concurenta' partenerei de cuplu? Excluzand experientele personale, barbatii sunt inundati zilnic cu imagini pline de conotatii erotice si pentru ca acestea ii fac sa viseze cu ochii deschisi, considera ca merita toata aprecierea lor.

2. Sa nu o neglijezi in favoarea televizorului.

Unii barbati ar spune ca au trei mari hobby-uri: femeile, fotbalul si berea. Insa cel putin unul dintre ele trebuie uneori sacrificat in favoarea celuilalt. Avand in vedere ca un meci dureaza muuult mai putin decat o partida de shopping, barbatii chiar nu inteleg revolta femeilor vizavi de faptul ca nu s-ar dezlipi din fata televizorului pana in minutul 90, pentru nimic in lume. Pana la urma nici ele nu ar renunta la promenada prin mall, pentru a ramane acasa sa gateasca. In plus, un barbat are incredere ca zapand de zor, va gasi la un moment dat un joc, o emisiune auto sau altceva interesant printre aberatiile care umplu zilnic grila de programe TV.

3. Sa speli farfuria din care mananci, sa asezi hainele cu care te imbraci, eventual sa le calci...

Ok, intelegem si chiar acceptam ideea ca de ceva vreme activam in lupta pentru egalitatea dintre sexe, fara sa stim exact de ce... Dar de aici pana la a prelua in mare parte activitatile femeilor, e cale lunga. Barbatii chiar au incredere ca ele se descurca mai bine in privinta gatitului, spalatului, calcatului, leganatului de copii etc. Fereasca Sfantul sa fie nevoie sa schimbe ele becurile in casa, sa inlocuiasca vreo bujie sau sa repare masina de spalat...

4. Sa nu omiti preludiul, pentru a te repezi direct la zonele ei intime si sa nu o asezi in pozitii 'imposibile'.

Nimic nu e imposibil, atat timp cat exista cel putin in Kama Sutra. Cat despre preludiu... Recunosc ca imi vine sa spun 'la ce bun, cand tot acolo se ajunge', dar sunt de acord cu faptul ca femeile, mai mult decat barbatii, au nevoie de el pentru a se simti implinite, asa ca voi pleda pro, in numele multor barbati. Cumparati voi, fetelor, sampania si frisca?

5. Sa iti faci mai des controale medicale de rutina si sa iei masuri inainte ca ranile sa ti se umfle cat un grapefruit.

Barbatii si ajutorul medical sunt doua notiuni care rareori au loc in acelasi context. Spre deosebire de femei, care s-ar duce la medic si pentru o zgarietura, barbatii nu capituleaza in fata durerii, ci o indura cu stoicism, asa cum au fost invatati de secole intregi. Ce-i drept, acest obicei nu este intotdeauna benefic. In privinta grijii pentru sanatate, exista discrepante evidente intre sexe si ca urmare a perceptiei sociale. Daca in cazul femeilor se organizeaza demostratii de masa pe teme precum prevenirea cancerului mamar, interzicerea avorturilor sau prevenirea violentei familiale, problemele barbatilor nu sunt sesizate astfel, desi ele exista. Oricum, cel putin un aspect nu trebuie neglijat: viata sexuala. Avand in vedere riscurile BTS sau problemele care pot aparea la nivelul prostatei, dupa o anumita varsta, trebuie efectuat periodic un control medical de rutina. Pana la urma, preventia este preferabila tratamentului, asa ca ai grija de sanatatea ta!

Articol de Torque

Click pentru a vedea articole asemanatoare pe YUPPY:

1. 13 lucruri pe care nu le stiai despre sex
2. 20 de lucruri pe care nu le stiai despre penis
3. 5 lucruri de stiut despre BTS


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.