Indiferent de cat de apropiati sunteti, exista anumite detalii pe care le va ascunde - chiar si fata de tine.

Indiferent de cat de apropiati sunteti, exista anumite detalii pe care le va ascunde - chiar si fata de tine. Cunoscandu-le, ai putea sa intelegi mai bine ce isi doresc femeile si nu vei fi socat daca intr-o zi le vei descoperi si la partenera ta.

Secretele ei
:

1. Isi doreste cat mai mult sex oral si ii place doar sa primeasca.

Stii ca ii place, dar e posibil sa nu iti dai seama in ce masura. Daca despre barbati stim ca sunt simple creaturi cu 3 nevoi de baza: mancare, casa si sex oral, femeile nu isi exprima atat de usor dorintele intime... Prin urmare, nu iti va cere mai mult decat ii oferi, de teama sa nu para egoista. Administreaza-i zilnic o partida de sex oral, ca pe o vitamina, si cu siguranta te va rasplati pentru favoare.

2. S-a sarutat cu o femeie.

Sarutul lesbian este deja un trend la momentul actual. Fie ca se intampla in club, dupa cateva inghitituri dintr-un cocktail spirtos, fie in cadrul unui joc cu porunci sau in alte contexte care fac apel la spontaneitate, barbatii nu s-ar da inapoi daca ar trebui sa vada doua femei sarutandu-se sau ajungand macar sa se atinga reciproc in timp ce danseaza. Probabil ca nici partenera ta nu ar ramane acasa sa se uite la TV, daca ar primi apel de la prietenele ei intr-o sambata seara, pentru a merge in club sa isi faca de cap. Mai cu seama daca tu nu esti prin preajma sa o tii departe de tentatii. Nu te gandi la infidelitate. Uneori, si tu si ea gasiti metode, mai mult sau mai putin inteligente, de a va distra.

3. Inainte de a te cunoaste, a avut mai multi parteneri sexuali decat ti-a spus.

Din perspectiva multora, pentru o femeie nu este tocmai laudabil faptul ca pana la, sa spunem 26 de ani s-a culcat cu o armata de barbati. Cu toate acestea, i se poate intampla ca la un moment dat sa se loveasca de un barbat care chiar incepe sa conteze pentru ea, respectiv de tine. In acel moment ar putea incerca sa isi 'reabiliteze' imaginea, in ideea ca tu, barbat serios, nu ai accepta-o stiind ca a trecut prin 'n' paturi inainte de a te cunoaste.

4. Te-a inselat.

Probabil ca nu s-a gandit niciodata la faptul ca relatia voastra va deveni serioasa, deci importanta pentru fiecare dintre voi si a considerat ca nu e cazul sa iti fie fidela inca de la inceput. Probabil ca, dimpotriva, s-a gandit mult la asta si a hotarat ca daca tot veti ajunge sa va casatoriti, ar trebui ca pana faceti schimb permanent de verighete, sa mai profite putin de placerile vietii... Indiferent de motivatie, cert este ca in timp ce era implicata in relatia cu tine, a cazut 'victima' altui barbat. Problema infidelitatii este foarte delicata si nuantata. Pe scurt, cel care insala va marturisi cu greu acest lucru, implicandu-l inevitabil pe celalalt intr-o situatie foarte neplacuta.

Citeste si:
Sunt prostituata. Si ce daca?
Sunt prostituata. Si ce daca?

5. Mimeaza orgasmul.

Se stie ca barbatii ajung la orgasm mult mai repede decat femeile. Evident ca aceasta nu este o regula, dar in cazul vostru ramane in mare parte valabila. Ei bine, daca pana acum ai fost multumit de prestatiile tale in pat, ar fi cazul sa iti evaluezi mai atent performantele... Ce ai face daca ai sti ca partenera ta mimeaza orgasmul aproape la fiecare partida de sex? Nu numai ca ai fi probabil frustrat de situatie, dar te-ai intreba de ce prefera sa faca asta, in loc sa dicutati deschis despre posibila problema de incompatibilitate... Pentru a fi sigur ca nu apar probleme, incearca sa variezi metodele de a o satisface in pat si urmareste-i reactiile. La un moment dat, ceva ar putea-o trada...

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.