Sex vs. dragoste sau ambele intr-un concept?

Sexul sau mai bine spus relatiile de o seara sunt tot mai des practicate. Fie ca se intampla din cauza lipsei timpului sau pentru ca pur si simplu nu mai reusim sa ne gasim o “pereche” cu care sa vrem sa ramanem impreuna pentru o perioada mai lunga de timp, trebuie acceptate ca unilateral practicate. Cei mai multi dintre noi am facut asta cel putin odata. Dar se mai poate intampla ca “one night stand-ul” sa apara atunci cand esti deja implicat in alta relatie, si astfel din monotonie sau pur si simplu din obisnuinta care apare dupa o perioada lunga de timp, sa iti doresti sa ai langa tine pentru o noapte un trup cald, altul decat al prietenei tale.

Asa s-a intamplat candva si in cazul meu... desi deja implicat intr-o relatie, am decis ca am nevoie de altceva, de altcineva. De ceva strict sexual, de o aventura... de o nebunie. Eram convins ca acest lucru nu va afecta relatia in care eram sau, dimpotriva, o va imbunatati. Aventura trece si in scurt timp e data uitarii, iar rezulatele ei nu pot fi decat benefice. Dar lucrurile nu stau intotdeauna asa, anumite aspecte nu sunt laute in calcul.

M-am trezit a doua zi si am plecat in graba. Nopatea fusese excelenta. Dar brusc in timpul zilei am inceput sa ma gandesc la ea. Nu puteam sa-mi scot imaginea ei de pe retina. As fi vrut sa o vad din nou, dar imi spusesem ca totul se rezuma la acea noapte petrecuta impreuna... Bineinteles ca in cateva zile de “chin” am cedat. I-am dat un mesaj, apoi un telefon. Cand am vorbit, mi-am dat seama ca de fapt vocea ei e cea care vreau sa imi spuna buna dimineata atunci cand, ciufulit deschid ohii si ma uit sa vad daca am intarziat la serviciu. Am sperat ca daca voi lua o pauza, cateva zile departe de persoana care parea ca se va repezi sa ma sufoce atunci cand ajungeam acasa, ma vor face sa o uit pe noua “ea” din viata mea si voi putea sa mai dau o sansa vechii relatii.

Dar nu a fost asa. Prin “fuga de mine” nu am reusit decat sa ma conving ca e mai bine ... Ceva trebuia facut si repede. Am hotarat sa risc si am lasat ceea ce ma lega de mai bine de 2 ani intr-o relatie serioasa. Oricat de constient eram de faptul ca ca ii provoc suferinta, fericirea mea conteaza cel mai mult, nu? Se pare ca acum sunt fericit si nu regret ceea ce am facut. O relatie care incepe strict ca atractie sexuala, nu exclude neaparat si o continuare “sufleteasca” a povesti. Totusi, acest lucru se intampla in destul de putine cazuri si in niciunul dintre ele nu trebuie cautat un refugiu sentimental la inceput.

Vlad

Citeste si:
9 solutii ingenioase: Cum sa nu te fure hotii
9 solutii ingenioase: Cum sa...

Nu intentionez sa vorbesc in numele reprezentantelor sexului frumos in general si avand in vedere taria cu care inca respingem o aventura de o noapte, desi este foarte probabil sa fi experimentat una, nu stiu daca as putea veni cu informatii clare si structurate. De aceea, prefer sa imi expun propria parere.

Am avut una, doua sau poate mai multe experiente, in care am stiut de la inceput ca va fi vorba doar despre sex. Uneori trecuse prea mult timp si era nevoie sa fac un bine comunitatii si sa nu mai fiu atat de irascibila. Intrucat nu se intrezarea niciun barbat cu potential de relatie stabila, nu aveam timp sa il caut sau sa ma las cautata, am lasat hormonii sa isi faca de cap. Stiam ca va fi vorba doar despre o noapte sau poate mai multe, dar niciodata nu vom iesi pe usa tinandu-ne de mana.

Mi s-a intamplat totusi o data ca o aventura de o noapte sa incerce sa faca tranzitia catre o relatie stabila. Contextul in sine - concediu la mare - nu rezona cu ideea unei relatii serioase. Am crezut ca si el isi doreste acelasi lucru si la cateva ore dupa ce schimbaseram primele franturi de conversatie, s-a intamplat evenimentul. Am schimbat numere de telefon gandindu-ma ca iar imi incarc agenda cu numere pe care nu le voi folosi niciodata. M-am simtit extraordinar in clipele pe care le-am petrecut dezgoliti, dar stiind ca sexul la prima intalnire este moartea relatiei, nu mi-am imaginat ca a doua zi voi fi inundata cu mesaje si telefoane. Am zis sa incerc totusi sa incropim ceva, desi facusem micul pacat fatal. Ne intelegeam bine, ne completam, dar nu am mai putut sa ajung cu el in pat. Vedeam totul doar ca pe o aventura care se prelungeste.

Citeste si:
Cum convingi o virgina... intarziata?
Cum convingi o virgina......

Cred cu tarie ca sexul nu vine inaintea intimitatii si probabil ca acest principiu este atat de bine sadit in minte sau doar in mine, incat nu pot avea o relatie atunci cand am cedat prea repede. Sexul nu creeaza intimitate, sexul nu poate deveni relatie...

Andra


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.