Cum ti-ai descrie partenera?

Definitie: Femeia este masa organica atasata sanilor.

Functie:
mister in curs de elucidare

Compozitie:
25% sani
25% fese
20% machiaj si accesorii
1% neuroni
29% restul

Clasificare:

1. Femeia Cactus

Stadiul 1: Inabordabila si foarte seducatoare, e obisnuita ca barbatii sa-i 'orbiteze' in jur si sa se imagineze cu ea in pat inca din momentul in care o observa. Ea chiar crede in teoria 'coup de foudre', chiar daca 'textura' nu e originala...

Stadiul 2: Vei astepta mult si bine pana sa te sune, cam tot atat pana la a reusi sa iesi cu ea in oras, pentru ca la un moment dat sa ajunga in dormitorul tau.

Stadiul 3:
Desi nu va fi usor sa ii intri in voie, 'Cactusul' iti va oferi experiente sexuale de neuitat. Nu e genul de partenera pe care ai vrea sa o pastrezi toata viata si chiar daca vrei, nu ai putea. Pune la punct un program interesant pentru preludiu!

N.B. Cactusul nu poate exista in afara invelisului sau tepos. Daca astepti sa renunte la el, risti sa pierzi totul cand te astepti mai putin.

2. Femeia Cameleon

Stadiul 1: Se remarca in multime, dar nu poti depista exact elementele ei distinctive si cel mai probabil se va retrage la fel de repede cum apare. O vei observa si o vei uita, daca nu se intampla nimic intre voi.

Stadiul 2: O data ce ajungi sa o cunosti, realizati ca aveti multe lucruri in comun, incepand de la filmele preferate, pana la pozitiile sexuale. Probabil ca ti s-a intamplat sa pornesti cu stangul in relatia cu o femeie, pentru ca apoi sa o descoperi asa cum nu ti-ai imaginat vreodata.

Stadiul 3: Traiti momente unice, dar nimic nu e atat de simplu. Sunt mari sanse ca dupa un timp sa ajungi la concluzia ca in realitate nu va potriviti, insa ea are un talent aparte de a se mula (constient) pe profilul tau. Este imprevizibila si se poate comporta inadecvat exact in momente-cheie, astfel incat sa iti piarda increderea.

Citeste si:
Cum scapi de parul de pe corp?
Cum scapi de parul de pe corp?

N.B. Banuiesti ca ascunde laturi pe care nu ti-ai dori sa le cunosti. S-ar putea sa ai dreptate.

3. Femeia Lipitoare

Stadiul 1: Inainte sa o remarci tu, te va observa ea pe tine, cu atat mai mult daca esti la volanul unei masini frumoase. Te va fixa insistent in speranta ca nu va trece neobservata. Atitudinea ei este destul de agasanta, iar ceea ce te face sa nu o respingi brusc e legat strict de aspectul fizic.

Stadiile 2, 3: Daca ati ajuns in pat, te limitezi la asta si apoi cauti metode prin care sa scapi de ea.

N.B: Lipitoarea este un motiv suficient de bun sa iti schimbi numarul de telefon si adresa.

4. Femeia Sampanie

Stadiul 1: Eleganta, foarte sexy, simpatica, rafinata. La prima vedere, e genul de femeie care iti taie rasuflarea, iti capteaza atentia imediat si are fara doar si poate influenta asupra reactiilor tale.

Stadiul 2:
Traiesti o frumoasa poveste de iubire si te trezesti zilnic intrebandu-te daca este reala.

Citeste si:
50 de reguli pentru barbati
50 de reguli pentru barbati

Stadiul 3: Nu este reala. Odata ce i-au disparut bulele, sampania isi pierde din savoarea unica pe care o apreciezi atat de mult. Femeia din aceasta categorie tinde spre infidelitate si se simte cel mai bine cand este admirata de barbati cu personalitati puternice.

N.B. 'Bulele' dispar mai repede decat te-ai astepta.

5. Femeia Mimoza

Stadiul 1:
Iti atrage atentia pentru ca apare mereu ca scoasa din cutie. Miroase excelent, are o manechiura perfecta, sprancene pensate la milimetru si ai putea sa juri ca nu poate trai fara rimel. Pentru ea, totul se rezuma la aspect.

Stadiul 2:
Nu concepe sa te sune si sa te invite in oras, dar are pretentia sa fie contactata si te roaga pe tine sa alegi locul intalnirii sau natura distractiei. Se lasa condusa si e stresant de atenta la tot ce iti doresti, desi are tendinta sa flirteze cu alti barbati.

Stadiul 3:
Ai grija la tinuta. E in stare sa te critice in public, indiferent de context.

Citeste si:
Cum scapi de astenia de primavara
Cum scapi de astenia de...

N.B. Daca veti face sex, nu te astepta sa fie ea cea care sta deasupra.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.