Tu ai chef, ea nu prea are... cum o convingi?

Cand o femeie ezita sa faca sex cu tine, e de preferat sa nu recurgi la replici ieftine de agatat, ca si cand experienta cu ea ar fi prima din viata ta. Daca iti folosesti putin imaginatia, lucrurile ar putea fi mai simple decat crezi.

Exista cateva metode-arhetip pe care barbatii le practica in jocul seductiei si care adesea dau gres tocmai pentru ca devin plictisitoare, mai ales cand sunt folosite la nesfarsit. Cand 'vraja' se rupe, ai nevoie sa fii original, dar fara sa epatezi. O doza de mister insa nu strica nimanui...

Invata sa fii subtil in loc sa intrebi direct si nu deveni previzibil:

Punct ochit, punct lovit!1. Dezvaluie-ti latura artistica

Oricarei femei i-ar placea la un moment dat un tip boem care sa ii deseneze din cand in cand portretul, sa fi facut cursuri de chitara si sa o surprinda cu diverse lucruri, pe care nu le intalneste oriunde. Mai cu seama ca trend-ul clubbing-ului nu lasa loc atat cat ar trebui manifestarilor mai 'sensibile' decat deja banalele street-dance, scratch-uri pe vinil s.a. Am vazut multe filme, da, dar e de incercat: reactiile nu vor intarzia sa apara. Nu trebuie sa faci nimic bombastic, ci doar lucruri la care te pricepi, in maniera proprie si potrivit contextului.

2. Cinema la tine acasa

Nu mergeti la cinema in mall, cum face toata lumea. Scoate frumos un DVD cu filmul despre care stii ca i-ar placea si invit-o la tine. Faptul ca puteti fi comozi, intr-un spatiu intim, este un mare avantaj pentru a va apropia. Nu incerca asta, daca nici macar nu ati iesit la o cafea pentru a avea ocazia sa va cunoasteti. Take your time... nu te costa nimic sa fii altfel decat restul barbatilor pe care i-a intalnit. De fapt, daca accepta invitatia la tine, nu ii da de inteles ca 'arzi' sa faceti sex, ci, dimpotriva, fii interesat de conversatia cu ea, fii subtil si las-o sa decida ce va urma.

3. I-auzi una: gateste! I-auzi doua: hraneste-o!

Ar fi frumos sa faceti impreuna clatite, floricele... sau ce va trece voua prin minte. Multe 'chestii' bune pot iesi din 'aluatul' potrivit. Poate ca acesta nu este unul dintre lucrurile pe care le-ai face cu ea, dar o femeie la fel de creativa ca tine, iti va deschide apetitul sa incerci lucruri noi. In plus, pentru ea, imaginea barbatului care gateste poate functiona ca afrodisiac. Spune ca nu ti-ai dorit niciodata sa faci sex in bucatarie... sau ca nu ai facut-o deja!

Citeste si:
Femeia si Barbatul, caracterizare autohtona
Femeia si Barbatul,...

4. Jocuri imprevizibile

Cand ai jucat ultima data poker pe dezbracate? Ideile clasice sunt intotdeauna binevenite, dar nici metodele moderne nu sunt de lasat... Incearca sa ii desenezi ceva pe corp, cu rujul ei si cu ocazia asta vei reusi sa ii descoperi treptat anumite zone... din ce in ce mai intime. Chiar daca trebuie sa vizitezi un sex shop pentru inspiratie, nu ezita.

5. Faceti dus impreuna

Fie intri primul si lasi cabina sau usa de la baie intredeschisa, fie o lasi pe ea si o surprinzi apoi cu o vizita. Din nou, metoda este recomandata mai mult pentru cuplurile care nu se mai confrunta cu inhibitiile. Aminteste-ti acum imaginea Angelinei Jolie sub dus, in 'Tomb Rider', si vei stii de ce ai vrea sa faci sex sub dus cand ajungi acasa. Poate ca baia nu este cel mai comod loc din lume, dar veti gasi cu siguranta resurse pentru ca placerea sa fie unica.

Citeste si:
TOP 20: lucruri pe care sa nu i le zici unei femei!
TOP 20: lucruri pe care sa nu...

6. Iesiti in oras... sau din oras

Fie mergeti intr-un local pe care niciunul dintre voi nu l-a mai vizitat, fie ii arati un pub / club unde stii ca va veti distra si vei avea ocazia sa profiti putin de atmosfera incinsa - danseaza alaturi de ea sau priveste-o in timp ce face asta aproape de tine. De asemenea, ai putea sa o surprinzi cu o excursie rapida in afara orasului, chiar daca plecati doar pentru a bea ceva...

Nu uita ca rutina este una dintre marile cauze ale esecului in cuplu. Cu cat vei fi mai deschis si mai creativ, cu atat vei avea mai mult control asupra felului in care vrei sa decurga lucrurile si vei avea totodata o partenera fericita, deci dispusa sa iti ofere ce iti doresti.

Articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.