Ati petrecut suficient de mult timp impreuna, pentru a realiza ca nu tu ai fost cel norocos...

Ai cunoscut-o si dintr-o data cerul a devenit mai albastru, copacii au inflorit in urma ei, iar de pe fundal va acompaniau sunete minunate de viori: ea, o bruneta focoasa, cu ochii verzi si simtul umorului, perfecta pentru a te intreba de ce te-a ales tocmai pe tine...

E momentul sa te trezesti. Ati petrecut suficient de mult timp impreuna, pentru a realiza ca nu tu ai fost cel norocos.

Ii propui sa iesiti in oras si apare imbracata ca pentru budoar; sunteti la restaurant si comanda sapte feluri de specialitati scumpe de care abia se atinge; citeste mesajele de pe telefonul tau mobil si il foloseste ori de cate ori are chef sa vorbeasca cu amicii; ii sare tandara din orice fleac...

Cu toate astea, gaseste intotdeuna metode pentru a te convinge sa ramai langa ea. Daca insa esti sigur ca ai ajuns la capatul puterilor si vrei sa termini relatia cat mai repede, nici nu e nevoie sa fii explicit in demersurile tale - stii clar ca nu faci decat sa ii pui ambitia la incercare. Iata 10 metode prin care o vei determina sa renunte ea la tine:

Scapa de ea din 10 incercariPasul 1

Esti cu prietenii tai prin oras. Intre timp te intalnesti cu ea, nu o saruti, schimbati cateva vorbe, ii spui ca va vedeti mai tarziu, apoi iti continui drumul.

Pasul 2

Daca devine sclifosita si fitoasa, mergeti intr-un club fancy, comandati ce va face placere, iar la sfarsit cere-ti scuze ca nu poti achita nota si imprumuta bani de la ea.

Pasul 3

Rasfoieste o revista de moda si vede un pictorial cu barbati care prezinta noua colectie masculina a sezonului. Intre timp, scoate ‘perla’: "Niste fitosi. Eu una nu as sta langa un barbat frumos, care arata atat de bine." Reactia ta? Te asezi langa ea, privesti interesat revista, aprobi cateva tinute care ii plac si bati apropo la imaginile cu fotomodele: "Eu as incerca sa am o relatie cu o femeie frumoasa".

Pasul 4

Gaseste un pretext si convinge-o sa nu mai plece in week-end cu fetele la shopping. Dezvaluie-i apoi adevaratul motiv pentru care a renuntat: unul dintre prietenii tai va pleca din oras impreuna cu sotia lui si are nevoie ca cineva sa aiba grija de baietelul lor (un fel de personaj al seriei ‘Singur Acasa’).

Pasul 5

Dupa ce dansezi cu una dintre amicele ei la o petrecere, spune-i: "Ce sexy e prietena ta in fusta. Ar trebui sa-ti cumperi si tu una la fel."

Pasul 6

Atac la demnitate! De fata cu prietenele ei snoabe, anunt-o ca ai aflat orarul noului magazin second hand din cartier, exact asa cum ti-a cerut.

Pasul 7

O saruti, apoi ii spui: "Ai nevoie de putin balsam pentru buze. Uite, ia-l pe-al meu! Vrei si guma de mestecat?"

Pasul 8

Ii ceri sa va intalniti: ea se prezinta ca pe podium, cu tocuri de 12 cm si o rochita fina din matase, tu apari pe motocicleta, ii turtesti minunatele suvite cu casca si ii oferi o experienta pe cinste a vitezei pe doua roti.

Pasul 9

Intr-un bar, mimezi ca esti abtiguit, te apuca rasul din orice, dansezi langa partenera ta, incepi sa o pipai de fata cu ceilalti si ii spui ca vrei sa faceti sex.

Pasul 10

Sunteti in pat si cand atmosfera se incinge, ii soptesti numele... gresit.

Disclaimer: in general, nu ar trebui sa se ajunga la astfel de manifestari bombastice. Calea cea mai eficienta este sa-i vorbesti cu sinceritate si diplomatie partenerei tale despre noile sentimente pe care le ai fata de relatia cu ea. Va sti ca tentativele de a insista sau de a te manipula prin gesturi sentimentale nu te vor determina sa ramai langa ea, iar tu o vei aprecia in continuare, amintindu-ti ca in cuplul vostru au existat si momente frumoase.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.