Accesoriul preferat al unei femei este... barbatul de langa ea.

Desi reactioneaza diferit, au opinii diferite si se cearta diferit, ei si ele ajung intotdeauna la consens... mai ales noaptea. Relatia dintre sexe presupune fara indoiala compromisuri. Daca ar trebui sa numesti 5 lucruri pe care i le-ai reprosa partenerei tale, care ar fi acestea? Noi am incercat sa ghicim...

1. Ea te adora, te alinta, te vrea mereu alaturi... Femeile au insa un obicei nu tocmai pe placul barbatilor: decid pentru ei cum ar trebui sa se imbrace / incalte / pieptene / parfumeze s.a. Daca am spus ca cel mai important accesoriu al unei femei este barbatul de langa ea, nu am facut decat sa citez din graiul feminin: sigur ca ii place sa se afiseze cu cineva care nu numai ca "da bine", dar o poate face si pe ea sa se simta mai puternica, mai frumoasa, mai increzatoare...

Evident ca reciproca nu este valabila - femeile nu accepta consiliere vestimentara din partea unui barbat! Presupunand ca pe el chiar il preocupa astfel de detalii.

5 chestii care nu iti plac la ea2. Partenera ta abia a invatat sa gateasca si cunoaste o sumedenie de trucuri culinare, cu care este convinsa ca te-ar impresiona. Totul decurge bine, mancarea nu miroase a ars, nu arata ciudat, ba dimpotriva, vinul se "asorteaza" perfect cu momentul, esti tentat sa gusti si... gusti#%^$*!!!

3. Nimic bun nu se poate intampla daca aduce detalii despre "fostii" in discutiile cu tine. In linii mari, armonia relatiei voastre din prezent exista atat timp cat va concentrati asupra a ceea ce va aduce impreuna. In rest, e bine ca "fostii" sa ramana acolo unde le este locul: in trecut.

4. Solutiile ei la problemele tale... ar putea foarte bine sa nu existe. Orgoliul ii determina pe barbati sa nu faca tam-tam vizavi de dificultatile lor, cu atat mai putin in prezenta cuiva care le ajunge pana la umar in inaltime si mai vine si de pe Venus. Desi intentiile ei sunt bune, sunt sanse sa devii irascibil si sa se ajunga la una dintre clasicele teorii de cuplu: el spune "sunt obosit", iar ea intelege "s-a saturat de mine".

Citeste si:
Zonele erogene in functie de zodie
Zonele erogene in functie de...

5. Familia si prietenii sunt fara indoiala cele mai importante pentru oricare dintre noi. Relatiile tensionate dintre soacre si nurori nu exista de ieri, de azi. Daca se intampla si in cazul vostru, iata un sfat pentru partenera ta: nu rabufni daca soacra ta prefera ca vaza de pe birou sa stea pe masa din bucatarie. Numara pana la 100 si repeta-ti in gand ca o vizita nu poate dura la nesfarsit.

6. Mesaj pentru ea: "intalnirile cu amicii din perioada campionatului 'nu stiu care' de fotbal sunt echivalentul a ceea ce intelegi tu prin 'must have-urile' fiecarui sezon de fashion. Gandindu-te la aceasta regula a compensatiei ai putea, de exemplu, sa faci un tur al magazinelor (fara sa cumperi mai mult decat poti cara), daca asta te poate linisti".

Foto: skins.be

Un articol de Quiqs


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.