Exista cateva constante ale gandirii si simtirii feminine, demne de a fi cunoscute.

1. Femeia are nevoie sa fie ascultata, nu sa i se ofere sfaturi.

Dupa o zi infernala la munca ea vine la tine si iti povesteste despre toate nedreptatile care i s-au intamplat la birou. La mijlocul discutiei deja incepi sa casti si ii spui cum ar fi trebuit sa procedeze pentru a evita situatiile neplacute. Ea se enerveaza si iti reproseaza ca nu ii esti alaturi. De fapt, ea are nevoie doar sa fie ascultata. Are nevoie sa simta compasiunea ta.

Fixatiile femeilor2. Femeia foloseste subtitlitati de limbaj pentru a face reprosuri.

Nu trebuie sa iei mot a mot ceea ce iti spune partenera, mai ales cand este vorba despre o nemultumire. Ea va incerca sa camufleze problema pentru a nu genera conflicte. Ascult-o bine si nu ezita sa ii adresezi intrebari atunci cand simti ca e ceva necurat la mijloc.

3. Femeile isi schimba atitudinile si comportamentul in functie de starea de spirit.

Din acest motiv, in momentul in care ea este deprimata (si se intampla des si din cauza unor nimicuri), e posibil sa isi schimbe comportamentul si fata de tine. De asemenea, ea se poate razgandi foarte rapid daca a aparut o noua variabila in ecuatie. De exemplu, nu trebuie sa te miri daca la inceput e leoaica in dormitor si 5 minute dupa spune ca nu mai vrea. Poate si-a amintit ca e cineva in camera alaturata si atunci placerea sexuala este diminuata de "imoralitatea presupusa" a actului.

4. Femeia are nevoie sa fie reasigurata de calitatile ei.

E incredibil cat de mult bine pot face complimentele uneori, in special atunci cand ele sunt neasteptate. In dormitor de exemplu, o femeie nu are nevoie numai de atingeri, de miscari interesante. Ea are nevoie sa stie ca o placi si are nevoie sa fie reasigurata ca este "buna".

In plus, ea are nevoie de aprobarea si de respectul tau.

Citeste si:
Complimentele favorite ale femeilor
Complimentele favorite ale...

5. Femeia diseca micile amanunte

Nu trebuie sa fii ostentativ cand iti dovedesti iubirea. Gesturile marunte o vor impresiona mai mult. O imbratisare, un telefon neasteptat, o mana de ajutor, activitati realizate impreuna sunt doar cateva exemple.

Daca ai impresia ca femeile sunt complicate, afla ca si ele ar avea nevoie de un ghid de utilizare al barbatilor. E indeajuns sa intrebi o reprezentanta a sexului frumos ce crede ca are nevoie un barbat si iti vei da seama ca nici ele nu au ajuns sa ne cunoasca prea bine...

Un articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.