10 chestii femeiesti care ne scot din minti!

10 chestii femeiesti care ne scot din minti!

1. Urasc cand deschid frigiderul si, in loc sa gasesc ceva comestibil, vad rujuri creme si ceva care imi seamana cu crema de zahar ars. Dau sa infig lingura in ea (adica in crema) si ea (adica prietena mea) incepe sa tipe ca ii mananc noua crema pentru epilat. Bleah!

2. Ma scoate din pepeni cand ma trimite la farmacie sa cumpar tampoane sau anticonceptionale sau ambele. Cica facem sex amandoi prin urmare e si responsabilitatea mea!

3. Daca ea alege filmul pe care il vedem cu chiu cu vai impreuna in weekend stiu ca Dumnezeu ma pedepseste pentru ceva. Cred ca acel ceva este o crima savarsita probabil in alta viata pentru ca m-am saturat de "Pe aripile vantului", "Sunetul muzicii" si alte filme mai noi bazate pe aceeasi idee tampita!

4. Urasc tentativele ei de a se transforma in feminista si apoi lacrimile de crocodil ca a dat gres. Se vrea mare si tare dar se alinta ca un copil prost atunci cand e langa mine! Si culmea! Are impresia ca mie imi place.

Pacatele Evei5.Amenintarile de genul "te parasesc", "o sun pe mama", "ma mut la Cristina" sunt bomboana de pe coliva. As vrea ca macar o data sa se tina de cuvant, sa vada ca nu-i place, sa se intoarca cu coada intre picioare si sa nu se mai repete niciodata. A! Si sa facem si sex de impacare!

6. Tentativa de a deveni econoama... redirectionata spre mine. A face economii in viziunea unei femei inseamna a reduce costurile la mancare si intretinere. Sub nicio forma nu i-ar trece prin cap sa renunte la cumparat haine si smacuri!

7. Tentativa de a deveni ordonata... redirectionata spre mine. Eu trebuie sa fac curatenie in baie si bucatarie, sa dau cu aspiratorul si sa nu imi mai arunc hainele peste tot. Ea isi face curatenie in farduri... motiv pentru care ne intoarcem la problema de la punctul 6... realizeaza ca are nevoie de smacuri noi!

8. Curele de slabire. Nu spun ca e grasa, dar frumoasa. I-ar prinde bine sa scape de celulita aia de pe fund... dar de ce trebuie sa intru si eu la regim odata cu ea? Daca mananc, sunt nesimtit ca ii fac pofta, daca nu mananc, o fac pe ea sa se simta prost. Orice as face nu e bine. In plus, intr-un fel ciudat, cura de slabire se asociaza cu depresia si are in permanenta o stare tipica sindromului premenstrual (ma exprim decent, dar am alte cuvinte in cap).

Citeste si:
Zonele erogene in functie de zodie
Zonele erogene in functie de...

9. Neincrederea... in ea si in mine. "Sunt frumoasa", "Nu ma minti!?", "Stiu ca nu sunt", "Probabil ca d-asta iti curg ochii dupa blonda de la parter".

10. Pisoi, Motanel, Iubitel, Soricel, Ursulet si toata gradina zoologica... culminand cu "Puiut" care ma duce permanent cu gandul la reclama aia cu "Zboara, puiule, zboara" si ma face sa ma simt ca o gaina moarta si inghetata. Brrr...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.