Din seria povestilor penibile, va prezentam cateva dintre povestirile femeilor care au trecut prin experiente "de neuitat":

"Eram acasa la mine si, avand in vedere ca mama avea program fix pana la 18:00 si noi ne faceam de cap. Nu stiu cum s-a intamplat ca ea a aparut mai devreme si a intrat peste noi. Nu a fost surpinsa fiindca eram de mult timp impreuna. Mai jenati am fost noi decat ea, dar a fost destul de aiurea: noi ne-am imbracat repede si eu m-am dus sa o caut pentru a incerca sa-i dau o explicatie (nu stiu exact cum aveam in plan sa sune). Am gasit-o razand pe balcon si mi-e spus "E bine ca cineva mai face sex in casa asta"... chiar nu simteam nevoie sa aflu acest detaliu..."

"Am avut intotdeauna o atractie crescuta pentru barbatii de culoare: nu neaparat pentru ca se spune ca sunt foarte bine dotati (am intalnit si unii care isi faceau originea de tot rasul) pur si simplu au ceva exotic, aparte care ma atrage. Singura problema este ca este foarte dificil sa faci dragoste cu un barbat de culoare pe intuneric, este greu sa il vezi si, prin urmare, sa il atingi. Este ca si cand as face sex legata la ochi de fiecare data. Am avut in plus un prieten de culoare care nu voia sa faca sex cu lumina aprinsa si nu accepta nici lumarele sau veioze. Am facut de fiecare data sex cu el pe "nimerite" si de fiecare data a fost fantastic!"

Penibil pentru ea"Iubitul meu avea un copil de 7 ani, iar de fiecare data cand prichindelul dormea la tatal sau, noi trebuia sa fim cuminti fiindca peste noapte i se facea frica si venea sa doarma cu noi in pat. Rabdarea noastra a avut limite: la un moment dat, ne-am lasat purtati de val si ne-am gasit sa facem sex oral in baie. Evident ca baiatul a intrat peste noi si s-a speriat fiindca nu intelegea ce se intampla. I-a luat 5 ore iubitului meu sa ii explice cum mi s-a facut rau iar el imi facea nu stiu ce tehnica de resescitare."

"Eram in Herastrau cu hidrobicicleta intr-o zi foarte calduroasa. Ne-a apucat cheful si, cum nu era nimeni in jur am trecut la fapte. Tocmai cand reusisem sa ne dezbracam in metrul patrat de hidrobicicleta, am nimerit langa un grup de copii de gradinita (sau de clasa I, oricum erau mici) iesiti in parc. Au inceput toti sa urle dupa "doamna", iar cand aceasta a aparut ne-a facut o morala de zile mari (mai avea putin si ne punea la colt) si i-a pus pe copii sa se uite in alta directie cat timp noi ne imbracam. Mai penibil de atat nu se poate!"

"Eram cu primul meu iubit, cu care tocmai imi pierdusem virginitate cu o saptamana in urma. Eram tot timpul excitati si o faceam de fiecare data cand apucam... si oriunde. Asa am ajuns sa facem sex in baia unui club. Evident ca himenul meu a reactionat cu intarziere si s-a rupt tocmai atunci. Am reusit sa il patez si pe el si pe mine. Nu va pot explica modul in care am mers spre casa... "

Bonus: Nu stiu daca este 100% adevarat dar acum cativa ani se spunea ca o femeie de la tara s-a dus la ginecolog disperata ca nu reuseste sa faca un copil. Doctorul a supus-o unui examen ginecologic si a constatat ca este virgina. "Cum sa faceti doamna copii daca nu faceti sex?". Femeia a insistant ca ea are activitate in fiecare seara, iar in urma unui lung consult doctorul a ajuns la concluzia ca femeia facea doar sex anal si nu aflase inca (nici ea, nici sotul) care este "orificiul corect".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.