Femeile sunt barfitoare! Am incercat sa neg aceasta afirmatie toata viata iar acum soarta s-a intors impotriva mea si barfele au inceput sa imi dauneze grav sanatatii...

Povestea incepe astfel: prietena prietenei unei prietene i-a spus prietenei mele o barfa despre iubitul meu, iar prietena mea (ca doar e prietena buna!) s-a grabit sa imi spuna repede. Probabil ca m-as fi suparat teribil daca as fi aflat din alta parte respectiva barfa... si as fi aflat pentru ca S.C.R.B. (societatea comerciala de raspandire a barfei) are tentacule lungi si ramificate, iar vestile circula catre si din diferite directii. Totusi, nu a fost catusi de putin placut sa aflu si punct!

Ca urmare a respectivei informatii m-am perpelit toata noaptea ca un peste pe uscat, fripta de gelozie si racorita de tot felul de planuri de razbunare (pe care, intr-un moment de luciditate le-am sters din minte realizand ca sunt inutile).

Demisionez din S.C.R.B!Acum, dupa o noapte de nesomn si 11.000 de intrebari mai mult sau mai putin subtile menite sa scoata adevarul "cu patentul" de la iubitul meu - care nu intelegea despre ce vorbesc, sau de ce sunt suparata, nu reusesc sa imi dau seama care a fost rostul acestui telefon fara fir.

Am avut parte de o cearta pe cinste - e drept, sexul de impacare n-a fost de lepadat; am plans pe urmarul telefonului fara fir si mi-am blestemat iubitul ore in sir. Rezultatul? Astazi lucrurile stau intocmai ca in ziua precedenta cu unica mentiune ca sunt nedormita.

Cred ca eu sunt totusi o victima norocoasa a barfitei acute. Spun "norocoasa" pentru ca am avut parte de un prieten cu nervi de otel care a avut rabdarea de a identifica problema din tot nonsensul pe care il debitam eu si a-mi da explicatiile de rigoare.

E drept, varianta lui era cu mult mai logica decat cea pe care o auzisem eu de la prietene. Prin urmare inca mai am emotii cand ma gandesc la ce greseala as fi putut face daca nu eram suficient de impulsiva cat sa tip la el si sa clarific problema. O alta demna reprezentanta a sexului feminin, lidera in S.C.R.B. ar fi pus orgoliul pe primul plan si ar fi acordat iubitului sau o magnifica pereche de papuci fara a da explicatiile de rigoare.

In urma acestei intamplari triste, dar cu final fericit am ajuns la concluzia ca barfa nu face bine nimanui; sau, poate ca face, dar numai celor care nu sunt personaje in respectiva istorioara. Totusi,si acestora din urma le vine randul (asa cum s-a intamplat in cazul meu), situatie in care au doua optiuni: sa continue in acest stil, dar sa isi asume nefericirea, sau sa se lase de aceasta "pasiune" cat inca mai pot! Eu cred ca am facut alegerea buna!

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.