Desi consider ca nu exista diferente atat de mari intre cele doua sexe, am o serie de nelamuriri in ceea ce priveste comportamentul feminin. Am incercat sa aflu raspunsuri de la o sursa sigura, dar ea mi-a replicat grabita ca si pentru ea, ca reprezentanta a sexului frumos, femeile sunt un mister tot mai mare.

1. Obsesia fata de oglinzi

Sau fata de orice suprafete lucioase in care s-ar putea reflecta. Zilele trecute imi fumam linistit tigara pe balcon si am observat ca o colega se uita tinta catre usa. Evident m-am intors, pentru ca aveam impresia ca a venit cineva. Nu trecuse nimeni. De fapt, draga mea colega se pierduse contemplandu-si reflectia.

2. Obsesia fata de micile defecte

Am surprins de mult prea multe ori conversatii legate de diete, de aerobic, impachetari si alte prostii. Oare exista femeie care sa fie multumita de felul cum arata?

Mie personal imi place sa imi admir prietena in toata splendoarea ei... dezgolita. De fiecare data cand vreau sa o sorb din priviri, ma trezesc ca o zbugheste catre intrerupator pentru a stinge lumina. Este evident ca mai are o urma de celulita, ca mai are poate si o burtica, dar sunt cu ea, am ales-o pe ea si incep sa imi placa si micile ei defecte. Nu suntem perfecti si nu trebuie sa ascundem chestia asta.

3. Spiritul mamos

Aproape de fiecare data cand am luat masa cu o partenera, ea a simtit nevoia de ma hrani. Chiar daca serveam acelasi tip de mancare, ea insista sa gust si de la ea. Mi se pare un pic ridicol si lipsit de imaginatie. Parca ar fi o scena copiata dupa milioane de filme.

Necunoscute sunt caile femeii4. Diferenta dintre orgasmul clitoridian si cel vaginal

S-a discutat atat de mult despre clitoris si despre proprietatile sale mitico-magice incat sunt curios daca e mai bun decat clasicul... vagin. Avand in vedere ca suntem construiti diferit si ca reactionam diferit la stimuli sexuali, chiar sunt curios in legatura cu ceea ce simte ea in momentele acelea speciale.

5. Obsesia fata de alte femei

Nu o data mi-am surprins cunostintele feminine tragand cu ochiul la alte femei, examinandu-le corpul, scanandu-le vestimentatia si de multe ori comentand pe seama unei simple trecatoare. Eu personal nu simt nevoia sa ma compar cu altii din punct de vedere fizic. In schimb, la femei pare a fi o competitie. Intra in depresia daca o cunostinta a slabit si ele inca se mai lupta cu cantarul, se uita urat daca vad o femeie mai frumoasa.

Nu stiu daca imi voi gasi raspunsurile, nu stiu daca am vorbit doar despre cazuri particulare. Sunt un pic derutat, dar ma linistesc gandindu-ma ca poate unele lucruri trebuie sa ramana necunoscute. Nu cer neaparat raspunsuri sau poate ca ar fi interesant de aflat raspunsul la curiozitatea numarul 4...

Un articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.