Sunt cateva intrebari pe care ai vrea sa i le pui prietenei tale, dar nu ai curajul. Sfatul nostru? Mai bine nu incerca!

Iata care sunt cele mai frecvente marturisiri pe care prietena ta nu ti le va face, indiferent cate presiuni vei face asupra sa. De ce? Pentru ca unele lucruri sunt stiute de amandoi, dar este mai bine sa nu fie rostite niciodata.

M-am culcat cu Georgel, Costel si Mihai inainte sa te cunosc pe tine

Stim ca te "roade" intrebarea "Cati au fost inaintea ta", dar gandeste-te bine! Esti sigur ca vrei sa aflii raspunsul? Chiar daca iti spune ca a fost doar unul sau 1001, o vei crede cu adevarat? Si daca vei crede, iti va folosi la ceva?

La ce/ cine te gandesti cand facem dragoste?

Raspunsul adevarat este acesta: "in proportie de 70% la tine". Ce se intampla cu ceilalti 30%? Tom (Cruise), Brad (Pitt) si ciorba de pe aragaz au si ele rolul lor...

Cat au costat pantofii

Nu vrei sa stii!

M-ai mintit vreodata?

Da, cu pretul pantofilor!

Desi sexul e ok, ma masturbez din cand in cand

De ce? Pentru ca din cand femeile simt nevoia sa fie egoiste.

Mai bine nu intreba!Sex in grup

Daca nu o stii mai salbatica de felul sau, nu pune acesta intrebare doar de dragul de a vorbi. S-ar putea sa te alegi cu un grup de scandaluri!

M-ai insela vreodata?

In principiu, raspunsul este nu. Dar am invatat ca este bine sa nu spui niciodata niciodata. De ce vrei sa fii mintit? Nu te putem asigura ca nu te vom insela niciodata in egala masura cum tu nu poti fi sigur ca nu vei intalni pe altcineva.

Iubito, ce sunt dungile astea de pe coapsele tale?

Dungile albe de pe coapse si burta se numesc vergeturi. Se intalnesc frecvent in vecinatatea celulitei (piele cu aspect de portocala). Orice ai face, nu trebuie sa le observi! Iar daca vreodata te intreaba daca se vede ca are celulita cand poarta nu stiu care rochie, trebuie obligatoriu sa raspunzi cu intrebarea "Care celulita, draga mea? Nu ai tu asa ceva!" Ea stie ca are, dar se va bucura enorm la gandul ca tu nu ai observat!

Citeste si:
O reteta de succes pentru cum sa fii mintit si inselat
O reteta de succes pentru cum...

Nu vrei sa renuntam la preludiu?

Nu! Inainte de a vrea sari peste preludiu, preferam sa renuntam la voi!

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.