1 si 8 martie iti dau mici batai de cap atunci cand vine vorba de cumparat cadouri pentru femeile din viata ta. Fie ca problemele sunt de natura financiara, nu ai timp, sau pur si simplu nu stii ce sa ii daruiesti, cumpararea cadourilor in acesta perioada este dificila, desi oferta este variata.

Pentru a-i darui iubitei tale cadoul potrivit care o va face sa zambesca cu gura pana la urechi si nu sa schiteze un suras politicos, trebuie mai intai sa te gandesti ce fel de persoana este ea.

JUCAUSA

Cateodata ai impresia ca e un copilas. Desi o cunosti bine si stii ca este o persoana matura, o vezi frecvent chicotind in fata magazinelor cu jucarii sau alergand dupa un catel sau o pisica pe strada.

Cadoul potrivit

Esti fericitul posesor al unei prietene care se va bucura de orice cadou (sau aproape orice). Fie ca vei opta pentru ceva sofisticat sau dimpotriva, pentru un dar simbolic, partenera ta il va aprecia.

Credit Un animal de casa. Pet-shop-urile iti ofera o gama variata de animale de companie. Poti opta pentru o pisica birmaneza sau un canis.

Cash: Un ursulet din plus. Daca e roz, ai succesul garantat.

Gratis Un animal fara stapan. Ai in acest mod ocazia de a face o fapta buna si de a-ti bucura prietena.

Goana dupa cadouriARTISTA

Poate ca nu are o profesie adecvata stilului sau de viata, dar daca ar fi sa iti caracterizezi prietena printr-un singur cuvant, atunci "artista" ar fi acela. Are bun gust si apreciaza inovatia si talentul adevarat.

Cadoul potrivit

Va fi destul de dificil sa gasesti ceva pe gustul ei, dar nu imposibil! Iata cateva sugestii:

Credit O bijuterie din lemn sau orice alt material cu exceptia aurului si argintului. Prietena ta nu este genul care sa poarte bijuterii sofisticate, dar apreciaza bunul gust. Incerca unul din magazinele cu bijuterii unicat, realizate manual.

Cash Cadoul pentru o artista nu poate fi ieftin. Poti alege ceva de calitate superioara (dar cu preturile pe masura) sau dimpotriva, poti opta pentru un dar ce nu te va costa nimic, dar iti va lua ceva timp sa il confectionezi (citeste mai jos).

Gratis Un martisor facut chiar de mana ta. Daca unii pot sa le faca pe banda rulanta, atunci poti sa realizezi si tu ceva special. Foloseste-ti imaginatia! Joaca-te cu hartie creponata, petale de flori, materiale albe si rosii si orice altceva care iti mai trece prin cap.

CONSERVATOAREA

Partenera ta este prin definitie o persoana care respecta cu strictete sarbatorile si insemnatatea lor. Nu te incumeta sa ii oferi un cadou care sa nu fie legat de importanta respectivei zile.

Credit Un parfum floral va fi cadoul potrivit pentru o persoana care pune mare pret pe simbolistica acestor sarbatori.

Cash Florile vorbesc de la sine in acest caz. Ele vor fi intotdeauna simbolul feminitatii, iar martie este si va ramane, luna femeii.

ELEGANTA

Prietena ta este foarte sofisticata si atenta la orice detaliu. Nu ai vazut-o niciodata ciufulita, nemachiata sau fara tocuri. Va trebui sa ii daruiesti un cadou pe masura exigentelor sale.

Cadoul potrivit

Credit O bijuterie speciala si cat se poate de costisitoare. Crezi ca eleganta si stilul sunt accesibile? Te inseli...

Cash Nici de acesta data nu poti opta pentru un cadou simbolic.

Gratis Fii serios! Nu ai cum sa scapi ieftin!

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.