Cum credeti ca ar arata lumea daca fiecare fiu ar fi primit aceste sfaturi de la tatal sau?

In general se spune ca taticii isi iubesc la nebunie fetitele si ca le considera cele mai pretioase printese din lume. Baietii se pare ca ar fi mai mamosi si reusesc sa interactioneze mai bine cu mamele decat cu taticii care de cele mai multe ori ii iau peste picior.

Jonathon Aslay este tata de baiat si antreprenor de succes care ajuta femeile sa isi gaseasca partenerul potrivit si sa nu se mai indragosteasca doar de cei nepotriviti.

El a simtit nevoia sa ii transmita cateva sfaturi si fiului sau cu privire la relatia pe care trebuie sa o dezvolte cu femeile, cum sa le priveasca si cum sa se comporte cu ele.

Incepe cam asa:

"Fiul meu cel mare se muta din casa parinteasca si incepe o noua etapa din viata lui. Este momentul in care eu imi dau seama ca nu mai este baietelul cu privire inocenta pe care il credeam ci a devenit un barbat in toata firea care isi ia viata in piept si se lupta cu urcusurile si coborasurile aferente. Pentru ca stiu cat este de important ca el sa dezvolte relatii sanatoase si normale cu femeile din viata lui, am simtit nevoia sa ii dau urmatoarele sfaturi:

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto main: tata si fiu sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.