Yuppy 9 Aprilie 2019 17:19
Luna trecuta, actrita Emilia Clarke anunta ca imediat dupa incheierea filmarilor pentru primul sezon Game of Thrones a suferit mai multe anevrisme cerebrale. In cadrul unui interviu pentru CBS, vedeta a aratat cateva imagini cu ea din acea perioada, cara surprind experienta prin care a trecut.

Emilia Clarke explicase anterior ca in 2011, pe cand avea 24 de ani, a avut primul accident vascular cerebral. "Nu am trait niciodata frica astfel. Imi vedeam viata in fata si nu consideram ca merita traita. Sunt actrita, trebuia sa imi amintesc replicile. Eu nu imi puteam aminti nici numele. In cele mai grele momente am vrut sa pun capat. Cerusem echipei medicale sa ma lase sa mor. Munca mea, intregul meu vis despre cum ar trebui sa fie viata mea se invarteau in jurul cuvintelor si al comunicarii. Fara acestea eram pierduta", spunea ea, in urma cu cateva zile.

Emilia a mai spus ca dupa ce s-a intors pe platouri, sase saptamani mai tarziu, credea in fiecare minut ca va muri. "Spusesem celor de la "Game of Thrones" despre conditia mea, dar nu voiam sa devina un subiect media de discutii. Show-ul trebuia sa continue. Sezonul 2 a fost cel mai greu pentru mine."

In cadrul unui interviu acordat pentru CBS, Emilia a vorbit mai mult despre experienta traita si a pus la dispozitie cateva imagini cu ea in timp ce era internata. Acestea o arata in 2011, dupa prima operatie pentru anevrism cerebral. Dupa ce a acuzat dureri severe si era aproape inconstienta Emilia a fost spitalizata de urgenta si a fost diagnostica cu o hemoragie subarahnoida, un tip fatal de accident vascular cerebral.

A spus: "La al doilea anevrism, a fost un pic ca si cum creierul meu a murit. Daca o parte din creierul tau nu primeste sange pentru un minut, nu va mai functiona. Este ca un scurt circuit. A fost o paranoia puternica."

Citeste si:
Emilia Clarke spune ca producatorii au manipulat-o sa filmeze scene...
Emilia Clarke spune ca...

Emilia a mai spus ca munca a "salvat-o" de la a se gandi permanent la faptul ca ar putea muri. "Te duci pe platouri, joci un personaj invincibil, "mergi" prin foc si vorbesti cu sute de persoane. Ti se spune sa lucrezi cat de bine poti, iar asta a fost lucrul care m-a facut sa nu mai gandesc la mortalitatea mea", noteaza BuzzFeed.

Puteti vedea interviul integral in video-ul de mai jos:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.