Yuppy 13 Martie 2019 18:03
Daca multi fani sunt devotati vedetelor si duc pana la extrem aceasta idolatrizare, pana la a investi in operatii ca sa semene cu ele, pentru o tanara de 23 de ani faptul ca este confundata cu un star nu este deloc o mandrie.



Yna Sertalf are 23 de ani si traieste in Franta, fiind de multe ori luata drept cantareata Rihanna. Aceasta spune ca asemanarea cu celebra cantareata nu i-a adus niciun beneficiu, ci dimpotriva.

Tanara spune ca a fost de multe ori oprita de fani care au confundat-o cu vedeta. Uneori reuseste sa vada si partea amuzanta, glumind ca este versiunea mai grasuta a acesteia. Desi recunoaste ca este distractiv si ca i s-a cerut ce multe ori sa faca poze cu cineva, Yna a marturisit ca asemanarea cu Rihanna i-a pus piedici in a-si gasi dragostea.

"Sunt singura de aproape un an (...) Cand vorbesc cu cineva si aud de prea multe ori mentionandu-se Rihanna, renunt. Pentru ca nu imi pot da seama daca persoana respectiva are fantezii cu ea sau daca vrea sa ma cunoasca pe mine. De asta sunt si singura. Sunt foarte des confundata cu Rihanna, mai ales cand sunt in locuri turistice. Insa spun de fiecare data adevarul. In plus pentru ca nu vorbesc engleza si sunt mai plinuta, oamenii isi dau seama destul de repede", a declarat tanara, citata de Lad Bible.

View this post on Instagram

A post shared by 𝒴𝓃𝒶 𝒮ℯ𝓇𝓉𝒶𝓁𝒻 (@ynasertalf) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.