Yuppy 7 Martie 2019 17:31
Dupa ce doua surori au fost inregistrate cantandu-i mamei lor, aflata pe patul de moarte, o melodie de-a ei, artista Kylie Minogue a oferit un raspuns acestui gest. 

Gemenele Lauren si Sophie Cripps, in varsta de opt ani, au fost inregistrate cand II cantau mamei lor melodia "Dancing" a lui Kylie Minogue. Femeia, Alex, a murit a doua zi, dupa cinci ani in care s-a luptat cu o boala grava.

Clipul a fost postat de tatal celor doua copile, Lee Cripps. Acestea erau surprinse imbracate in costume inspirate de seria Harry Potter.

Postarea s-a viralizat in scurt timp, emotionand persoanele care au urmarit-o. Barbatul isi dorea ca acest video sa fie vazut si de Kylie Minogue, pentru a intelege cat de mult a insemnat muzica ei pentru el si familia lui, mentionand ca si-ar dori ca fetele lui sa o intalneasca pe artista.

Kylie Minogue a reactionat la inregistrare si a oferit un raspuns la gestul copilelor, pe Twitter.


Vedeta a spus: "Lee, iti multumesc pentru ca ai impartasit acest moment delicat cu fetele tale cantandu-i lui Alex. Sunt miscata de asta si imi pare foarte rau pentru pierderea ta. Va trimit, tie si fetelor, toata dragostea mea. "



Barbatul a spus, pentru Mirror, ca a aratat fiicelor lui raspunsul lui Kylie si ca acestea au reactionat "wow, o cunosti pe Kylie". Le-a spus ca nu, dar ca i-ar placea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.