Actorul James McAvoy a fost prezent la editia Oscar din 2019 si a purtat un costum negru cu o camasa alba. La finalul ceremoniei, in cadrul unei petreceri, vedeta a postat pe contul personal de Instagram o poza cu aceeasi camasa, de data asta plina de autografe, motivandu-si alegerea intr-o postare.


Daca in mod normal celebritatile care defileaza pe covorul rosu de la premiile Oscar aleg sa poarte tinute scumpe care ulterior sunt incluse intr-un top, scotianul James McAvoy a facut ceva diferit. Cunoscut pentru rolurile din seria "X-Men", acesta a optat pentru o tinuta simpla, care abia la finalul zilei avea sa fie remarcata.

Dupa evenimentul in care s-au premiat productiile din 2018, prezent la o petrecere organizata de Vanity Fair, actorul James McAvoy a invitat mai multe vedete sa dea cate un autograf pe camasa pe care o purta. El a pus o fotografie cu "reusita" sa pe contul personal de Instagram, scriind in postare: "Am fost la premiile Oscar. Am prezentat. Am fost asaltat de vedete. Sunt sigur ca a mea camasa va fi "defaimata" de mai multi dintre acesti artisti de grafiti pe masura ce noaptea continua".

Printre celebritatile care au semnat pe camasa starului se numara Brie Larson, Samuel L. Jackson, Charlize Theron, Amy Adams, Frances McDormand, Michael B. Jordan, noteaza publicatia Cosmopolitan.

Se pare ca ideea i-a venit actorului cand a gasit un marker rosu pe podea. Ideea ivita brusca se va transforma intr-una cu un scop caritabil, pentru ca aceasta camasa va fi scoasa la licitatie si banii vor fi donati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.