Rowan Atkinson, celebrul actor britanic in varsta de 64 de ani, a decis sa ia un an pauza de la actorie pentru a se ocupa de fiica sa in varsta de un an. In aceasta perioada prietena sa, Louise Ford, de asemenea actrita, ar trebui sa se concentreze pe cariera ei.

Rowan Atkinson si-a luat prin surprindere prietenii cu decizia sa, vedeta dorind sa se concentreze pe cresterea fiicei sale, nascuta in decembrie 2017, noteaza Daily Mail.

Actorul, cunoscut pentru interpretarea lui Mr. Bean, este tatal a trei copii, dintre care doi cu fosta sotie, Sunetra Sastra.

Cu actuala iubita "Mr. Bean" are o fiica, Isla. Decizia actorului de a se retrage vine pentru a-si ajuta partenera de viata sa se implice mai mult in proiectele profesionale, starul aparand recent in comedia de televiziune "The Windsors".


O sursa apropita actorului a spus: "'Rowan are un obicei in a surprinde oamenii - si a facut-o din nou cu acest anunt. A spus ca va lua o pauza de la munca pentru a fi cu Isla, iar asta evident ca ii va permite lui Louise sa se concentreze asupra carierei sale."

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.