La zece ani de la moartea lui, artistul Michael Jackson continua sa fie subiect de discutii, unul fascinant mai ales pentru cei care l-au cunoscut. Intr-un interviu recent, fostul actor Macaulay Culkin a povestit despre cum a fost sa petreaca timpul cu legandarul muzician, in copilarie.


Conform spuselor lui Macaulay, prietenia dintre el si Michael Jackson a fost "normala si pamanteasca", noteaza vt.com.

Actorul, cunoscut din seria "Home Alone" (n.r Singur acasa) din anii '90, a povestit intr-un interviu pentru Michael Rosenbaum, in cadrul emisiunii "Inside of You", despre timpul petrecut cu cel supranumit Regele muzicii pop.

Acesta spune ca legatura dintre ei a fost posibila pentru ca au impartasit aceeasi experienta a faimei. Macaulay, acum in varsta de 38 de ani, a mai spus ca Michael a fost cel care l-a cautat: "M-a abordat pentru ca se intamplau o multime de lucruri mari cu mine, repede, si cred ca s-a identificat cumva cu asta. La finalul zilei, este usor de zis ca era ciudat, dar nu a fost asa pentru ca totul avea sens. La finalul zilei eram doar prieteni."


Culkin spune ca nimeni nu il putea intelege mai bine decat Michael, pentru ca era singurul capabil sa stie prin ce trece, iar artistul nu isi dorea decat sa se asigure ca nu este singur. "Eu eram singur. Nimeni din școala catolică la care mergeam nu înțelegea prin ce treceam eu, iar Michael Jackson trecuse prin exact același lucru", spune el. Acesta a ramas in continuare prieten cu fiica cantaretului, Paris.

Pentru a-l descrie pe Michael Jackson, Culkin a spus ca era "extrem de amuzant, era fermecator, era naiv".

Cand avea intre 10 si 14 ani, Macaulay Culkin l-a vizitat de mai multe ori pe cantaret la ferma Neverland. Asta l-a calificat ca martor atunci cand au inceput acuzatiile de molestare a copiilor. Actorul a negat totul si a spus, despre aceste acuzatii, ca sunt "penibile".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.