Yuppy 8 Ianuarie 2019 18:39
Artistii Jay-Z si Beyoncé isi indeamna fanii sa isi schimbe stilul de viata si sa adopte o alimentatie fara produse de origine animala. Incurajarea este facuta in prefata cartii "The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World” scrisa de Marco Borges, formatorul lui Beyonce.

Marco Borges a lucrat cu mai multe vedete, printre care si Jennifer Lopez si Shakira.

Odata cu lansarea noii carti “The Greenprint”, acesta i-a invitat pe Beyonce si Jay-Z sa scrie prefata volumului. Artista a urmat, in 2013, o dieta stabilita de Borges pentru a reveni la formele care au consacrat-o, dupa ce nascuse. Atunci, ea a fost vegana pentru 22 de zile. In acest an, ea a reluat aceeasi dieta, noteaza Elle.

Informatia este greu de ignorat. Beneficiile unei singure mese bazate pe plante au un impact puternic asupra sanatatii noastre si asupra mediului. Vrem sa te provocam, asa cum o facem cu noi insine, pentru a dezvolta un stil de viata vegan si sa iti recunoastem meritele pentru a apara sanatatea ta si a planetei", au semnat cei doi in introducerea cartii.

Beyonce, in varsta de 37 de ani, si sotul sau, Jay-Z, (49 de ani) sunt vegani dedicati. Acestia au mai completat: "Obisnuiam sa ne gandim la sanatate ca la o dieta – unele au functionat pentru noi, altele nu. Odata ce am privit sanatatea ca pe un adevar si nu ca pe o dieta, a devenit o misiune pentru noi sa impartasim adevarul si stilul de viata cu cat mai multi oameni posibil”.

Totusi, cei doi nu se asteapta ca fanii lor sa devina vegani peste noapte, dar spera ca acestia sa consume, mai des, cat mai multe fructe si legume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.