Actorul Sylvester Stallone se pregateste sa inceapa filmarile pentru cel mai nou film din seria "Rambo" - al cincilea. Acesta a postat de curand, pe contul personal de Instagram, o inregistrare in care arata ce antrenament face la sala de sport.

In imagini se vede cum actorul de 72 de ani ridica de greutati si demonstreza, din nou, ca varsta nu este o problema, avand o forma fizica uimitoare.

Actorul l-a interpretat prima oara pe Rambo, un veteran de razboi, in anul 1982. Curand vor incepe filmarile pentru a cincea parte din franciza, urmand ca actorul sa reia un rol care l-a consacrat. In inregistrare, actorul mentioneaza ca "sunt suta la suta dedicat".

Pana la premiera "Rambo 5", Sylvester Stallone va fi din nou Rocky Balboa, in continuarea "Creed 2", premiera fiind programata pentru noiembrie anul acesta.

View this post on Instagram

Getting ready for Rambo, Totally immersed in it! 100%. welcome to the jungle. @slystalloneshop #rambo @athleanx #healthylifestyle #mexico #heart @bradsiskind @gunnarfitness

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.