Yuppy 27 August 2018 18:17
Actorul Arnold Schwarzenegger este cunoscut de catre fani ca fiind extrem de popular si activ in social media. Nu mica i-a fost mirarea unui user de pe platforma Reddit cand, mai in gluma mai in serios, i s-a adresat lui Arnold, iar acesta i-a si raspuns. Discutia era una delicata, userul dorind incurajare pentru a scapa de depresie. A urmat un schimb de comentarii, unul care a fost aplaudat de persoanele de pe internet, apreciindu-se promptitudinea si reactia fostului guvernator al Californiei.



Pe platforma Reddit, u/GovSchwarzenegger este pseudonimul actorului Arnold Schwarzenegger. Acesta initiaza mai ales discutii despre sport, fitness si bodybuilding, fiind activ in diverse forumuri, noteaza Bored Panda.

Un tanar din Canada, suferind de depresie, a decis sa ii ceara un sfat lui Arnold. A urmat o discutie care s-a soldat cu un schimb public de mesaje intre cei doi. Stiind ca nu are nimic de pierdut, tanarul s-a gandit ca in cel mai rau caz actorul ii va ignora postarea. Nu mica i-a fost mirarea cand a vazut ca Arnold i-a raspuns, ba chiar intr-un mod surprinzator de placut si atent.

Discutia dintre cei doi a inspirat mai multe persoane, punandu-se accent pe miscarea fizica si pe ideea de schimbare.

1. Ali: "Stiu ca este o slabiciune, dar am fost deprimat de cateva luni si nu am mai ajuns la sala de sport in perioada asta. Domnule Schwarzenegger, imi puteti spune cum sa scap de starea asta de lene si sa ma urnesc ca sa ma duc la sala? Jur ca o sa execut indata cererea."

2. Arnold: "Nu o sa fiu atat de dur cu tine. Si te rog, nu fi nici tu atat de critic. Cu totii traversam diverse provocari, cu totii experimentam esecuri. Cateodata viata este ca o rutina de sport. Cheia este sa te ridici. Sa te misti cate un pic. Rostogoleste-te din pat si fa niste flotari sau doar du-te la plimbare. Doar fa ceva, orice. Un pas pe rand. Sper sa te simti mai bine si sa te intorci la sala. Dar nu te descuraja singur, pentru ca asta este doar vorba fara rost. Nu te duce deloc mai aproape de sala. Si nu te teme sa ceri ajutorul."

3. Ali: "Nu glumesc, tocmai ce am sarit din pat cand am primit notificarea ca mi-ai raspuns. Arnold, iti multumesc din adancul inimii pentru ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi. Acum ma imbrac si ma indrept spre sala de sport, unde o sa fac un program ca sa scap de starea asta. ITI MULTUMESC! Mi-as dori ca toata lumea care citeste acest comentariu sa stie cum se simte ca tocmai Arnold sa iti dea un sfat de incurajare. Ma simt coplesit - intr-un mod pozitiv - si pe cat de cliseistic suna, am lacrimi in ochi. Spre sala de sport!"

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

4. Arnold: "Sunt mandru de tine! Cum a decurs treaba?"

5. Ali: "Buna dimineata! Iti multumesc ca te interesezi. A fost un efort extenuant, dar bun. Ma doare tot corpul, doar ca ma bucur de fiecare febra musculara resimtita. Abia astept sa revin maine. Dupa mesajul tau motivational, mi s-a schimbat complet starea de dispozitie si am facut tot ce am putut pentru a imprastia energie pozitiva tuturor celor din jurul meu. Sper ca filmarile pentru noul film "Terminator" sa decurga bine - pare o experienta distractiva. O sa fac un maraton cu seriile vechi, inainte sa apara cel nou."

Arnold este extrem de activ si pe contul sau personal de Instagram:

The comeback continues. Training every day, doing my reps, reps, reps. Your support has really pumped me up, so I remain grateful to each and every one of you.

Citeste si:
Schwarzenegger, mesaj pentru Putin: Tu ai început acest război, tu...
VIDEO Arnold Schwarzenegger,...

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.