Yuppy 26 Iulie 2018 00:40
Una dintre cel mai bine cotate actrite din prezent, Emilia Clarke a cunoscut faima odata cu serialul de mare succes "Game of Thrones". In urma cu putin timp, aceasta l-a cunoscut pe printul William, dar intalnirea nu a fost asa cum si-ar fi imaginat si dorit aceasta.



Emilia Clarke a povestit in cadrul unui interviu pentru o emisiune TV - Late Night with Seth Meyers - cum a fost cand a ajuns prima oara la Palatul Regal. Actrita a recunoscut ca nu cunostea foarte bine protocolul si ca a fost destul de stangace in gesturi.

Cerandu-i-se sa dea mai multe detalii, Emilia a completat, razand, ca si-a dorit inca de la inceput sa fie relaxata, doar ca nu a reusit. "Nu poti sa ii intorci spatele. Trebuie sa i te adresezi cu Alteta Voastra Regala, doar apoi sa poti sa ii spui pe nume, Printul William, dar sunt si alte formalitati de care sa tii cont", i s-ar fi spus actritei.

Din nefericire, aceasta nu a reusit sa ii spuna "Your Royal Highness" (Alteta Voastra Regala), fiind foarte emtionata, mai ales ca este un adevarat fan al familiei regale si nu a putut decat sa se balbaie. Ulterior, aceasta a avut o strangere de mana, usor stanjenitoare, cu Printul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.