Yuppy 7 Mai 2018 20:53
Intr-un interviu acordat recent pentru publicatia New York Times, actorul Ryan Reynolds a vorbit despre nelinistile lui, insistand asupra faptului ca s-a confruntat de foarte multe ori cu anxietatea. Asta este inca o dovada a faptului ca celebritatea nu vine doar cu un pachet de momente placute, asa cum el insusi a tinut sa observe. 




Actorul Ryan Reynold isi incepe declaratia spunand "Am anxietate. Mereu am avut anxietate. Am ajuns in cele mai intunecate aspecte ale acestui lucru si pot sa spun ca nu este distractiv".

Confesiunile actorului - va putea fi vazut luna aceasta in partea a doua a filmului dedicat lui Deadpool - sunt cu atat mai surprinzatoare cu cat acesta se afiseaza mereu increzator. Are o cariera de succes, o familie frumoasa impreuna cu sotia sa Blake Lively si un veritabil simt al umorului de pe urma caruia profita pe retelele sociale.

Se pare ca vedeta s-a luptat cu aceasta stare inca din copilarie, asta si pentru ca tatal sau care era ofiter de politie, asigura permanent o stare de agitate si reprezenta un stres constant in casa. Cu toate acestea nu ii poarta ranchiuna, dovedind ca si-a iubit parintele cand si-a botezat fiica cu numele lui pentru a-l onora.

Mai mult, starul a marturisit ca inainte de fiecare aparitie intr-o emisiune se simte coplesit, se teme de ce s-ar putea sa se intample si experimenteaza stari de greata. O solutie pe care a gasit-o este sa acorde interviuri interpretand un personaj, gasind refugiu in a fi altcineva.

Uneori mai apeleaza la o aplicatie de meditatie, care il ajuta sa se calmeze si sa gaseasca stabilitate.

Asa cum noteaza si boredpanda.com, anxietatea nu tine cont de statut si poate afecta pe oricice.

Having the best conversation. #goldenglobes

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.