Kanye West i-a cerut lui Mark Zuckerberg sa ii dea un miliard de dolari pentru ca este cel mai mare artist al tuturor timpurilor.

Kanye West i-a rugat pe Mark Zuckerberg si Larry Page, fondatorii Facebook respectiv Google, sa investeasca in arta lui. Rapperul a postat mai multe mesaje pe contul personal de Twitter in care a spus ca este cel mai mare artist al tuturor timpurilor si ca are nevoie de bani deoarece are datorii de peste 53 de milioane de dolari.

"Mark Zuckerberg investeste 1 miliard in ideile lui Kanye West dupa ce realizeaza ca este cel mai mare artist al tuturor timpurilor" a scris rapperul pe Twitter.


Kanye a lansat de curand albumul "The Life of Pablo". Daca initial albumul putea fi downloadat contra cost, rapperul a inlaturat linkul, cerand fanilor sa instaleze Tidal, un serviciu de streaming muzical in care Kanye detine actiuni, pentru a-l putea asculta.

Mark Zuckerberg, care are o avere de 45 miliared dolari, nu a raspuns inca cerintei lui Kanye West.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.