Yuppy 11 August 2015 17:41
Un documentar despre viata si moartea lui Heath Ledger arata care au fost ultimele cuvinte scrise de actor cu cateva zile inainte de a muri.

Documentarul "Heath Ledger: Too Young To Die" face parte dintr-o serie germana de documentare, numita "Liebling der Gotterhas". In film, tatl lui Ledger, Kim, citeste din jurnalul pe care fiul sau l-a tinut atunci cand intra in pielea personajului Joker.

Dupa cum se stie, Heath Ledger s-a pregatit pentru rolul Jokerului, din filmul "The Dark Knight" din 2008, inchizandu-se intr-o camera de hotel si izolandu-se de restul echipei. Acolo, Ledger a creat vocea, limbajul, machiajul, comportamentul nonverbal si personalitatea haotica a personajului. Rolul i-a adus un Oscar, insa, l-a si distrus.

Cauza oficiala a mortii actorului a fost supradoza accidentala de droguri, insa multi cred ca Ledger a inceput sa aiba probleme psihice dupa ce a creat personajul Joker.

"Si-a galvanizat persoajul. Tipic pentru Heath. Se scufunda adanc in rolurile sale. De data aceasta, a atins un alt nivel" spune tatal actorului in documentar.

Heath Leadger a fost gasit mort in locuinta sa in ianuarie 2008. Actorul a primit un Oscar post-mortem pentru cel mai bun rol secundar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.