Yuppy 7 Mai 2015 15:23
Miley Cyrus si-a vopsit parul de la axile in roz pentru a atrage atentia asupra unei probleme.

Multi au spus ca gestul cantaretei Miley Cyrus de a-si vopsi parul de la axile in roz a fost unul excentric, menit sa atraga atentia. Intr-adevar, Miley a atras atentia presei si a fanilor, dar a folosit-o pentru a o indrepta catre o cauza mai buna.

Prin gestul sau, artista a adus in discutie organizatia non-profit Happy Hippie Foundation, ca ofera tinerilor vulnerabili (cei fara adapost, cei LGBT si tot asa) sprijinul, educatia si oportunitatile pe care, in mod normal, nu le-ar primi.

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on


In America sunt peste 1.6 milioane de tineri fara adapost, dintre care 40% se identifica drept LGBT.

"Toti oamenii au drepturi. Vreau sa imi folosesc vocea ca un megafon, pentru a incuraja evolutia umana", a declarat Miley Cyrus potrivit Mic.com.

Aceasta nu este prima actiune de acest gen realizat de Miley Cyrus. Anul trecut, in timpul ceremoniei de decernare a premiilor VMA, a folosit scena pentru a atrage atentia asupra problemei tinerilor fara adapost din Statele Unite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.