Yuppy 9 Aprilie 2015 18:19
Intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone, Frances Bean Cobain, fiica lui Kurt Cobain, a vorbit pentru prima data despre tatal ei.

Cu doar cateva saptamani inainte de lansarea documentarului "Kurt Cobain: Montage of Heck's", fiica legendarului artist, Frances Bean Cobain, a vorbit pentru prima data in public despre tatal ei.

Tanara, care este artist vizual si a participat la realizarea documentarului, a marturisit ca nu este un fan al trupei Nirvana.

"Nu prea imi place Nirvana. Imi pare rau. Imi plac mai mult trupe ca Mercury Rev, Oasis sau Brian Jonestown Massacre. Nu prea sunt interesata de scena grunge." a spus Frances Cobain.

Tanara mai vorbeste si despre relatia cu tatal sau si despre cum acesta nu a fost un erou, asa cum multa lume il considera, ci o persoana care incerca sa fie umana.
"Kurt a ajuns intr-un punct in care a fost nevoit sa sacrifice totul pentru arta din cauza ca lumea i-a cerut asta. Cred ca asta a fost motivul pentru care a simtit ca nu vrea sa mai faca parte din aceasta lume si ca toti ar fi mai fericiti fara el,"

Interviul a atins si teme mai delicate, iar Frances a vorbit despre cum se simte atunci cand aude vocea tatalui ei, despre sinuciderea acestuia si despre modul in care muzica lui Cobain a fost perceputa dupa moartea lui.

Intreg interviul poate fi citit aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.