Yuppy 6 Aprilie 2015 14:33
Mihaela Radulescu, jurata emisiunii 'Romanii au talent', a publicat un text pe blogul personal in care critica persoanele gay.

"Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa", scrie Mihaela Radulescu intr-o postare pe blogul personal, intitulata "Adam si Eva? (Toleranta pe la spatele normalitatii)". Potrivit juratei de la Romanii au talent, din cauza drepturilor minoritatilor si a corectitudinii politice, normalitatea pierde teren in fata conceptului de "open minded".


Cred ca o atitudine normala ar fi sa nu-i deranjam cu nimic pe cei care aleg sa fie gay, adica
homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicatelea, daca ei si-ar face treaba intre patru pereti, fara sa mai si afiseze, sfidator, o “iubire” pensata, rujata, efeminata si de neinteles intre doi purtatori de penis. Tot normal mi s-ar parea ca drepturile unei minoritati sa fie respectate in egala masura cu drepturile unei majoritati . Sa nu-mi spuneti ca, in calitate de parinti de baieti, sau chiar de fete, nu va ingrijoreaza putin ideea de a-i vedea luand-o pe …la spatele educatiei pe care i-ati oferit-o si sa nu-mi spuneti ca va bazati mai mult pe deschiderea mintii, decat pe incarcarea ei cu o morala anume, solida si dreapta.
In mod bizar, Mihaela Radulescu sustine ca este toleranta si nu are nimic cu persoanele gay, dar ca acestea nu ar trebui sa isi manifeste iubirea in mod ostentativ.
Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati “diferenta”, faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada , caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege…drept.
Folosind liberatate de exprimare drept scuza, jurata se plange ca nu stie cum sa ii explice copilului de ce doi barbati se sarura in public, cand el a invatat ca este nevoie de o femeie si un barbat pentru a face copii. " Dar, lasati-mi si mie libertatea de opinie …ca mama, care nu vrea sa-si vada copilul nici gay, nici terorist, nici cersetor, nici drogat, nici depresiv.", mai scrie Mihaela Radulescu, de parca alegi sa fii gay asa cum alegi ce mancare comanzi la restaurant.

Din pacate, tirada Mihaelei Radulescu tradeaza o mentalitate des intalnita, si anume "Nu am nimic cu persoanele gay, atata timp cat fac ceea ce fac intre patru pereti." Ironic este cand astfel de prejudecati vin de la o persoana care cu putin timp in urma acuza romanii ca nu o plac pentru ca este dezinhibata si exhibitionista, dar care arata cu degetul pe strada cuplurile gay.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.