Rihanna si-a obisnuit fanii cu aparitii inedite pe copertele celor mai cunoscute reviste din lume. Pentru numarul din martie al revistei Harper’s Bazaar, artista a inotat alaturi de rechini.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Fie ca pozeaza goala, imbracata din cap pana in picioare sau acoperita de serpi, Rihanna stie cum sa isi tina fanii in priza. Pentru numarul din martie al revistei Harper’s Bazaar, artista a inotat alaturi de rechini intr-o sedinta foto care promite sa fie spectaculoasa.

In fotografia pe care a publicat-o pe profilul de Instagram, RiRi inoata la doar cativa metri distanta de un urias rechin alb. Fotografia arata incredibil si a fost realizata de Norman Jean Roy, un fotograf renumit pentru tehnica si creativitatea sa.

Pe coperta, frumoasa cantareata apare imbracata intr-o salopeta aurie.

Harper’s Bazaar a publicat un clip din timpul sedintei foto, in care o putem vedea pe Rihanna inotand nestingerit alaturi de un rechin. Enjoy! ;)

A video posted by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.