Un om valoreaza mai mult decat aurul pe care il poarta, varianta Dragos Bucur.

Campania "Salvati Rosia Montana" continua cu o reclama poate ceva mai dura decat precedenta. Intr-un cadrul asemanator celui in care a fost prezentata Maia Morgenstern, Dragos Bucur, protagonistul celei mai recente reclame semnata de Papaya Advertising, apare in clip donandu-si tot aurul.

Explicatia pentru suferintele la care sunt supusi protagonistii campaniei vine de la Robert Tiderle, director creativ Papaya Advertising. "Conceptul creativ al campaniei este foarte simplu. Extragerea aurului, asa cum se doreste sa se faca la Rosia Montana va provoca suferinta. Oameni dati afara din casele in care s-au nascut, un lac imens de cianura, cativa munti rasi de pe suprafata pamantului...Si asta pentru aur. Sa facem ce cu el? Cercei? Daca vor cercei, le dam cercei. Numai sa ne lase in pace", a declarat acesta potrvit iqads.

Ce credeti: era nevoie si de un al doilea clip sau primul era suficient? Este acesta mai exagerat decat primul sau reuseste sa continue mesajul campaniei?

Foto: captura Youtube.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.