Artista in varsta de 26 de ani incearca sa isi relanseze cariera dupa perioada agitata in care a renuntat la muzica si a devenit tinta tabloidelor, din pricina stilului ei de viata haotic.

Nascuta pe 2 decembrie 1981, Britney Spears este una dintre cele mai mediatizate vedete din lumea muzicii. Cariera ei se invarte intre muzica pop si actorie, artista reusind sa vanda pana la aceasta ora peste 140 de milioane de CD-uri in intreaga lume.

Conform Asociatiei Industriei Muzicale Americane, Spears este cea de-a opta artista din domeniul muzicii, cu record de vanzari din America.

Cariera vedetei incepe in anul 1999, odata cu lansarea primului ei album, "Baby One More Time", cu care reuseste sa sparga topurile Bilboard. Acesta o propulseaza pe cantareata in varsta de doar 17 ani in lumina reflectoarelor din intrega lume.

Succesul ei continua in anul 2000 prin albumul cu numarul doi, "Oops!... I Did It Again". Daca primul album ramane 51 de saptamani in Topul Bilboard 200 si este declarat cel de-al doilea cel mai bine vandut album din istoria Americii, dupa albumul "Millennium " al trupei Backstreet Boys's, "Oops!... I Did It Again" isi depaseste predecesorul cu 1,3 milioane de copii vandute doar in prima saptamana de la lansare, spulberand toate recordurile de vanzari similare. Albumul ramane timp de 70 de saptamani in Top 3 Bilboard 200.

In 2001 Britney lanseaza albumul omonim, cel de-al treilea din cariera, dar abia in 2003 este premiata cu Grammy pentru single-ul "Toxic", de pe cel de-al patrulea album, "In the Zone".

Dupa lansarea unui EP si a unui CD de colectie, "Greatest Hits Collection" urmeaza in anul 2007 cel de-al cincelea album, "Blackout", care ii aduce mai mult pierderi decat castiguri din pricina nepromovarii. Problemele de sanatate si deja celebrul divort prin care artista a trecut incepand cu anul 2006 o fac incapabila sa isi onoreze contractele de promovare si de publicitate.

Artista in varsta de 26 de ani incearca sa isi relanseze cariera dupa perioada agitata in care a renuntat la muzica si a devenit tinta tabloidelor, din pricina stilului ei de viata haotic. Divortul de Kevin Federline, pasiunea pentru alcool si dezmaturile nocturne care si-au lasat amprenta si asupra formei ei fizice au facut luni in sir deliciul presei de scandal. Daca pana recent se considera ca vedeta ar fi trebuit sa intre in Cartea Recordurilor pentru numarul de gafe pe care le facea intr-o zi, mai nou Britney pare ca si-a revenit. Ultimul sau proiect este colaborarea cu Madonna (pentru a doua oara), in cadrul turneului pe care aceasta din urma il va sustine incepand cu data de 23 august, mai intai in Marea Britanie.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Foto: skins.be
Autor: Alex Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.