Producatorul Timbaland (pe numele sau adevarat, Timothy Z. Mosley) s-a casatorit marti, 10 iunie 2008.

Producatorul Timbaland (pe numele sau adevarat, Timothy Z. Mosley) s-a casatorit marti, 10 iunie 2008.

Timbaland si partenera sa, Monique Idlett, care lucreaza de asemenea in industria muzicala ca PR, au optat pentru o ceremonie foarte restransa si s-au prezentat la eveniment in tinute casual. Casatoria a fost oficializata de un pastor apropiat celor doi, intr-o biserica din statul Virginia.

Cei doi proaspat casatoriti planuiesc sa organizeze si o ceremonie pentru familiile si prietenii lor pe data de 22 iunie in Aruba, insula din Marea Caraibelor. Timbaland si Monique au devenit parintii unei fetite pe nume Reign, in noiembrie anul trecut..

Producatorul in varsta de 37 ani, care a colaborat cu artisti de renume printre care Nelly Furtado, Pussycat Dolls, Madonna, Elton John si Justin Timberlake. El a cerut-o de sotie pe Monique cu ocazia petrecerii date in cinstea viitorului copil, cu chiar o luna de zile inainte de nasterea fetitei.

Timbaland i se alatura astfel cantaretei Mariah Carey, care la randul sau, s-a casatorit in mare secret cu actorul Nick Cannon intr-o ceremonie care a avut loc pe o plaja din Bahamas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.