Rapperul american Snoop Dogg a primit la inceputul saptamanii propria stea pe Hollywood Boulevard, pe Aleea Celebritatilor. Artistul a distrat si surprins in egala masura, atunci cand in discursul sau de multumire a ales sa se refere la el si si-a adus lui insusi recunostinta. 
Snoop Dogg, in varsta de 47 de ani, a fost prezent luni la o festivitate in cadrul careia a primit o stea pe Walk of Fame, asa cunoscuta Aleea Celebritatilor, noteaza Huffingtonpost.

In discursul pe care l-a pregatit la dezvelirea stelei, cantaretul i-a multumit producatorului sau, colaboratorilor si fanilor. In final a ales sa isi multumeasca lui insusi si a precizat:

„Vreau sa-mi multumesc pentru ca am crezut in mine si pentru ca am facut aceasta munca grea. Vreau sa imi multumesc pentru ca nu mi-am luat zile libere. Sa-mi multumesc pentru ca nu am renuntat. Sa-mi multumesc pentru ca am fost intotdeauna generos si am incercat sa ofer mai mult decat am primit. Sa-mi multumesc pentru ca am facut mai mult bine decat rau. Vreau sa-mi multumesc pentru ca sunt eu insumi mereu. Snoop Dogg esti foarte bun!”

Starul i-a avut alaturi pe producatorul Quincy Jones si pe rapperul Dr. Dre. Snoop Dogg si-a inceput cariera in anii '90 cand a devenit extrem de popular pentru stilul sau de muzica pe scena hip-hop.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.