Alina Eremia si trupa-revelatie Cred Ca Sunt Extraterestru fac schimb de melodii, in cadrul unui experiment muzical neasteptat.

Alina Eremia, una dintre cele mai populare artiste din Romania, si trupa Cred Ca Sunt Extraterestru, revelatia scenei romanesti de undeground, lanseaza, astazi, doua videoclipuri noi, in urma unui experiment muzical neobisnuit pus in scena de J&B, marca numarul 1 de whisky din Romania. Alina Eremia si membrii trupei Cred Ca Sunt Extraterestru sunt primii artisti din acest sezon care au acceptat provocarea de a face schimb de roluri in cadrul celei de-a doua editii a campaniei Blending Spirits.

In cadrul acestui experiment muzical neasteptat, Alina Eremia interpreteaza in premiera, in propriul stil „Start Rec”, prima piesa a trupei Cred Ca Sunt Extraterestru, o metafora despre fuga de a te lupta cu tine. Cantareata are o interpretare curajoasa si surprinzatoare a piesei, care i-a cucerit deja pe iubitorii stilului underground, pastrand expresivitatea mesajului central al piesei.

„A fost o experienta interesanta si sunt bucuroasa sa fac parte din acest blend. Imi place cand lucrez cu artisti care se implica si care ma inspira”, a declarat Alina Eremia.

Urmariti aici noul videoclip Alina Eremia - Start Rec

Extrateresti, despre trairile artistilor

De cealalta parte, povestea de dragoste regasita in versurile piesei „A fost o nebunie”, cantata pana de curand de Alina Eremia, este reinterpretata acum de trupa Cred Ca Sunt Extraterestru, intr-un stil cu totul neasteptat, cu sound-uri si atitudine total diferite decat originalul, vorbind despre teama artistilor de a nu fi tot timpul la inaltimea asteptarilor.

"A fost si este, in continuare, o nebunie toata provocarea aceasta. Ne bucuram ca ne-ati ales. Ne bucuram ca ne ascultati cu interes", declara artistii din trupa Cred Ca Sunt Extraterestru.

Citeste si:
Trupa ASIA se reunește. Irina Nicolae nu a fost invitată la...
Trupa ASIA se reunește. Irina...

Urmariti aici noul videoclip Cred Ca Sunt Extraterestru – A fost o nebunie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.