Yuppy 16 Aprilie 2015 14:31
Concertele din editia 2015 a Festivalului International George Enescu se pot viziona in direct la Grand Cinema & More.

Festivalul George Enescu si Grand Cinema & More continua parteneriatul exclusiv inceput in 2013, astfel incat cele mai importante concerte din programul Festivalului, editia 2015, vor putea fi urmarite in transmisiune directa, in salile de cinematograf din Baneasa Shopping City.

Continuam buna colaborare pe care Festivalul Enescu a avut-o cu Grand Cinema & More in 2013, oferind iubitorilor de cultura care nu au reusit sa achizitioneze bilete in salile de spectacole, sansa de a viziona concertele Festivalului George Enescu, editia 2015, in salile cinematografului Grand Cinema & More, in transmisiune directa. Este foarte important pentru noi sa facilitam accesul unui numar cat mai mare de spectatori la cel mai important eveniment cultural al anului”, a declarat Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului International George Enescu.

Biletele la concertele Festivalului George Enescu, transmise in direct la Grand Cinema & More, sunt disponibile spre rezervare si cumparare on-line pe www.eventim.ro, pana pe data de 12 iunie. Incepand cu 15 iunie, doritorii isi vor putea achizitiona biletele de la casele de bilete ale Grand Cinema & More si de pe www.grandentertainment.ro. Vor fi puse la dispozitie bilete individuale, cu pretul de 50 lei pentru un loc standard si 55 lei pentru un loc premium. Festivalul se va deschide pe data de 30 august si se va desfasura pana pe 20 septembrie.

Grand Cinema & More si-a construit deja un renume pentru continutul cultural de cea mai buna calitate, pe care il aduce intr-un spatiu neconventional. Pe scena noastra au evoluat unele dintre cele mai mari nume din teatrul romanesc, iar prin intermediul unor parteneriate cu institutii si evenimente de prestigiu, din Romania am pus in scena reprezentatii de exceptie, de neratat pentru orice iubitor de cultura; Opera Nationala din Bucuresti, Teatrul de Animatie Tandarica, Festivalul National de Teatru, Opera Nationala Romana si Festivalul International „George Enescu” sunt doar cateva dintre acestea. In paralel, avem parteneriate internationale, cu Teatrul Bolshoi din Moscova, Royal Opera House sau English National Opera, de pe scenele carora transmitem in direct incantatoare spectacole de opera si balet. Suntem bucurosi ca putem continua colaborarea exclusiva cu Festivalul International George Enescu si in 2015, punand astfel Romania pe lista tarilor in care concertele de muzica clasica pot fi vizionate si in salile de cinematograf, evenimentele culturale de acest gen devenind accesibile unei categorii extinse de public”, spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director in cadrul Baneasa Developments.

Citeste si:
Golește-ți wishlistul săptămâna aceasta la Flash Sale Week în...
Golește-ți wishlistul...

Putand fi considerat un adevarat brand cultural de tara, Festivalul duce mai departe valorile in care credea George Enescu: creativitate, generozitate si implicare. Cea de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu se va desfasura intre 30 august si 20 septembrie 2015 si aduce in Capitala artisti si formatii de prima mana la nivel mondial care vor concerta pe scenele bucurestene timp de 22 de zile, la Sala Palatului si Ateneul Roman din Bucuresti si va gazdui 58 de concerte in sali, precum si multe alte evenimente in aer liber.

Grand Cinema & More este mai mult decat un simplu cinematograf. Pe langa filmele de calitate si tehnologia audio-video de ultima generatie, cinematograful din Baneasa Shopping City este primul din Romania care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, productii proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale.

Citeste si:
Amalia Bellantoni, live pe TikTok în timpul unui incediu. A sunat...
Amalia Bellantoni, live pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.