Madison Tevlin are doar 12 ani si sufera de sindromul Down. Acest lucru nu a impiedicat-o sa isi urmeze pasiunea. Ascultati-o cantand un cover dupa piesa lui John Legend, 'All of me'.

Madison iubeste muzica si, in ciuda a ceea ce i-au spus medicii, ea se incapataneaza sa demonstreze tuturor ca poate canta.

Persoanele diagnosticate cu sindromul Down prezinta dificultati in activarea corzilor vocale. Potrivit unui studiu realizat de Down Syndrome Education, multe din persoanele care sufera de aceasta afectiune au vocile joase si groase si nu pot canta.

Aceste date nu au nicio relevanta pentru Madison care, pasionata de muzica, isi exerseaza constant corzile vocale. Pe langa faptul ca este talentata, micuta reuseste sa isi aminteasca 348 de cuvinte, ceea ce este extrem de mult pentru un copil cu sindromul Down.

Madison isi doreste sa fie o inspiratie pentru copiii care, dintr-un motiv sau altul, cred ca nu isi pot urma pasiunile.


Despre autor:

Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.