Mai multi artisti romani, vor concerta in perioada 25-28 iunie, la cea de-a treia editie a Festivalului Electric Castle de la Bontida. Afla cine sunt acestia.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Electric Castle transmis joi, Fatboy Slim va fi prezent pentru prima data la Cluj, avand sansele "sa stabileasca un nou record de audienta pentru Europa de Est".

"E oficial! Fatboy Slim vine pentru prima data in Cluj si are toate sansele sa isi stabileasca un nou record de audienta pentru Europa de Est in cadrul Electric Castle 2015. DJ-ul britanic, caruia fanii stilului big beat ii datoreaza popularitatea genului, este unul dintre headliner-ii editiei a treia a festivalului, ce se va derula intre 25-28 iunie. Este singurul DJ care a reusit sa adune peste 20.000 de mii de oameni la un show din tara, insa, cu siguranta, Electric Castle 2015 il va ajuta sa isi depaseasca acest record", se arata in documentul citat.

Fatboy Slim, Netsky Live, Guts si Subfocus, alaturi de multi artisti romani participa la eveniment.

Fatboy Slim a obtinut de-a lungul carierei 10 MTV Video Music Awards si doua BritAwards.

"Sunt deja legendare evenimentele din Brighton (2002) si Flamenco Beach, Brazilia (2006), cand a adunat 200.000, respectiv 360.000 de oameni. Dupa ce a mixat in cele mai exotice locuri din lume si a fost headliner la festivaluri ca Ultra Music, Glastonbury sau Reading, este momentul ca Norman Cook, aka Fatboy Slim, sa bantuie si culoarele gotice ale Castelului Banffy", se mai arata in comunicat.

O alta premiera a Festivalului Electric Castle 2015 este Netsky, care va veni pentru prima oara in Romania in formula live, insotit de un band.

"Foarte putini DJ au avut o ascensiune atat de rapida precum Boris Daenen (Netsky). In 2009, talentul sau ii aduce un contract cu Hospital Records si de acolo pana la faima mondiala a mai fost un singur pas. Netsky este, in prezent, printre cei mai populari DJ de drum’n bass; remixurile sale dupa artisti precum Rusko, Pendulum, Audio Bullies, Swedish House Mafia sau Jessie J au milioane de vizualizari in spatiul online. Formula live in care va fi prezent pe scena principala a festivalului este un proiect relativ recent al artistului, dar este cea mai buna varianta de show pe care Netsky a prezentat-o vreodata", au mai aratat organizatorii Electric Castle, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

Alti artisti care au confirmat ca vor concerta la Bontida sunt Nick Douwma (Subfocus), care a participat pe scenele celor mai importante festivaluri de muzica dance din Europa, si Guts, a carui muzica "ar putea fi descrisa ca un pic de soare de Ibiza, combinat cu ritmuri hip hop sparte, din cand in cand, de sunete din filme cu gansters din anii ‘70". Alte trupe si artisti care au confirmat participarea la Electric Castle 2015 sunt Parov Stellar Band, Nouvelle Vague, Cat Empire, Roni Size Reprazent, The Subways, Siriusmodeselektor, Dub Pistols, High Contrast, Pop Killers, Benny Page, Jan Blomqvist, Vadim, Vakula, Eliphino, DJ Shiver, Synkro, Bambounou, French Fries, Pixelord, The Mad Proffesor & Brother Culture.

De asemenea, pe scenele festivalului de la Bontida vor urca si artisti romani, printre care Suie Paparude, IV IN, Dudawles, Missile & Goranga (T-Boys), Alex Chronic, DJ Sauce, Newgotti, Detour, Cans, Syl, NDJ, Blanilla, The Roots, iar scena de reggae a fost completata cu Zekarjah, Lazy Face, Irie Warriors, Kaya Foundation, Kaze Soundsytem, Injektah, Dubase, Selecta Droo, Serious Dub, Sista Rasta, Lazio, General Escu, UFE, Raps, ZO, Digital Selekta.

Citeste si:
NEVERSEA-LINEUP COMPLET LA NEVERSEA ȘI PROGRAMUL PE ZILE PENTRU CEL...
NEVERSEA-LINEUP COMPLET LA...

Potrivit organizatorilor, lista finala a artistilor care vor concerta la Electric Castle 2015 va fi anuntata in luna martie. Ei au precizat ca, pana in 4 februarie, pretul unui abonament la Electric Castle, valabil pe toata durata evenimentului, este de 229 lei, iar dupa acea data pretul va fi de 319 lei.

Sursa: 9am.ro

Foto main: concert sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.