Ce poti face cu patru iPhone-uri si putina creativitate? Un puzzle muzical.

Poate ca de MysteryGuitarMan ati mai auzit. In caz ca nu, aflati ca acesta este un user Youtube cunoscut pentru cover-urile ingenioase pe care le realizeaza, atat ca interpretare, cat si ca prezentare.

Video Puzzle, ultimul clip uploadat, nu este cu nimic mai prejos. Folosindu-se de patru iPhone-uri sincronizate, MysteryGuitarMan impreuna cu echipa sa au realizat un videoclip alcatuit din bucati de puzzle afisate pe cele patru telefoane.

Indiferent daca sunteti sau nu fani iPhone, trebuie sa recunosteti ca materialul este cu adevarat impresionant. La fel de impresionant este si efortul depus pentru realizare videoclipului. Urmariti numai secventele "din spatele scenei" de la finalul clipului pentru a va convinge.

Daca v-am trezit cumva interesul, mai jos puteti vizualiza unul din cele mai cunoscute si vizualizate videoclipuri realizate de MysteryGuitarMan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.