Se numesc The Piano Guys si povestea lor incepe intr-un magazin de instrumente muzicale din micul oras St. George, Utah.

Proiectul The Piano Guys, in forma lui embrionara, a luat nastere in momentul in care Jon Schmidt a intrat in magazinul lui Paul Anderson si l-a rugat sa il lase sa exerseze acolo pentru viitoarele sale concerte. Uimit de talentul si potentialul pianistului, Paul i s-a alaturat si foarte curand au inceput sa isi inregistreze compozitiile. Nu a trecut foarte mult timp si violoncelistul Steven Sharp Nelso s-a alaturat grupului, luand astfel nastere The Piano Guys.

Intr-un timp foarte scurt, canalul lor de Youtube a devenit extrem de popular, semn ca negocierea artistica dintre cei trei a functionat. In decembrie 2011 au lansat primul lor album - Youtube Hits Vol.1.

Cu un background muzical sanatos, cover-urile realizate de cei trei aduna milioane de vizualizari pentru fiecare videoclip creat. Nu degeaba in martie anul acesta au intrat in top 300 cele mai urmarite canale YouTube din intreaga lume. Cu atat mai impresionant este faptul ca actul lor are la baza un set-up format doar din pian si violoncel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.